Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem skouknuti tohohle filmu odkladal, a ted, kdyz jsem ho videl, tak muzu rict, ze kdybych se na nej nepodival, o nic bych neprisel. V podstate to je pekne nudnej film o nicem. Skoro bez dialogu hodinu a pul sledujete jak nekdo nekam jde, pak kouka, jde zas jinam atd. Herci jsou neskutecne toporni, zraci sceny tam sice jsou, ale nenazval bych to zraci, v podstate tam nejdriv zenska a pak chlap soulozi a toho druhyho kousnou, zenska do krku, chlap mezi nohy, a to je vse. Ale porad lepsi nez sledovat jak furt nekdo nekde bez smyslu chodi. Zaver je rovnez debilni, takze tu hvezdicku davam jen za ty dve i kdyz hodne slaby, tak aspon nenudici sceny a za ty nahy zensky. ()

Clariss 

všechny recenze uživatele

Víte proč tomuto pro většinu debaklu dávám tak vysoké hodnocení?Opomíjím nudnou asociační sleď, opomíjím zvrácenost rádoby kanibalistických choutek, kterých je tam na můj vkus pramálo, opomíjím bezobsažný scénář a opomíjím vlastně celý film. Povrchnost. Já totiž miluji. Kam se poděla ta objektivnost?Pche.. Ovšem když se zamyslím jako filmový teoretik(troufalé), dojdu k závěru, že řídit se pouhou dějovou konstruktivitou, která je tak diferenciální a pro tento případ značně obsažná v tom, tvůrcem zastihnout lásku z jiného pohledu, která hraničí se samotnou nenávistí, brutalitou, je nedostatečné a zanedbané pro rádoby aktivního diváka. Zamyslet se, prosím. Nonšalant averzovým myšlenkám vůbec. A co? ()

Reklama

Mona07 

všechny recenze uživatele

Ke zhlédnutí téhle "chuťovky" mě ponoukala hlavně zvědavost. . . dle zdejších komentářů hrozilo, že si nudou ukoušu všechny prsty na rukou i na nohou a abych se přiznala, neměla jsem k tomu daleko a to především v druhé polovině filmu. Na druhou stranu je film prezentován dle mého skromného názoru určitým (divným a netradičním) způsobem záměrně s tím, aby si to každý přebral jak chce. . . mě osobně to ale nijak zvlášť neoslovilo. 3/10 ()

Marv odpad!

všechny recenze uživatele

Tak bez keců, kdo to vydržel dokoukat do konce?(pokud jste to měli jako zvukovou kulisu, nebo jste u toho usnuli tak se to nepočítá).Něco tak nezáživnýho a nudnýho jsem snad ještě neviděl a jak už tu někdo psal, kdybych si nepřečtl text na kazetě, tak bych vůbec nevěděl o co šlo a proč se tam dělo to co se dělo. ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Česká distrubuce sáhla nejen tady s tím stupidním názvem, ale zejména výběrem vkusu "našeho domácího" diváka zřejmě do kádě s pěkným lojem. Neodradilo mězdejší nesmyslné sestřelení do končin věčné tmy, ale naopak jsem si vychutnal tohle "upírské" post coitum více než tuny jiných spatlanin s grácií spokojeného gurmána. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama