Smrtící stroj

• Velká Británie

Death Machine

Akční / Horor / Sci-Fi

Velká Británie, 1994, 99 min

Velice zábavné béčko, kombinující Terminátora, Vetřelce a Univerzálního vojáka (a vlastně ještě Smrtonosnou past). Moc pěkná (vzhledem k tomu, že to šlo hned na video, tak překvapivě širokoúhlá) kamera. Podruhé bych to vidět nemusel, ale pobavil jsem se dost. P.S. Role Rachel Weiszové je tak malá, že jsem si jí vůbec nevšiml. :o) P.P.S. A naštvalo mě, když jsem zjistil, že verze, kterou jsem viděl (na německé televizi), je zkrácená o 5 minut. :o((1.8.2002)

Hardcore hitech béčko o vraždiacej mašine pripomínajúcej kráľovnu z Aliens ovládanú klasickým záporákom Brad Dourifom, proti ktorej sa snaží bojovať hŕstka ľudí uväznených v budove aj novovyvinutou technólógiou kde si človek na seba nahodí oblek a v štýle kyborga môže vyraziť do boja. Táto technológia má však jednu chybu – človek v ňom po čase zošalie... Výborná atmosféra a nezabudnuteľná scéna s vonkajším výťahom.(27.1.2011)

jednoduchý ale veľmi slušný project .... ZARUČENE LEPŠIA ZÁBAVA ako Blade čo je podľa mňa púha kravina pre puberťákov)(28.3.2006)

Atmosférický hrůzu nahánějicí nízkorozpočtový film, který jsem si oblíbil v dřívějších letech. Tenkrát jsem chodil do videopůjčovny a tak padl výběr i na tento VHS kousek. Škoda že ho nedávali v televizi, alespoň o tom nevim.(24.4.2009)

Z nostalgie.(13.4.2009)

Super béčko, kdy vědátor, který vypadá jako metalista v ďábelském podání Brada Dourifa sestrojí kovový stroj, který jako něco mezi terminátorem a vetřelcem a pohybuje se hodně rychle a hodně cvaká čelistma, za to, že ho vyrazili z firmy. Začíná boj o přežití mezi skupinkou rebel, kteří se vloupali do budovy a šéfkou firmy. Naštěstí se dostanou do armádní sekce, kde si naberou těžké zbraně a jeden si vleze do "gumového" brnění a je ovládán ve stylu univerzálního vojáka. Takže je jasné, že film originality moc nepobral, ale zábava to je. Jen Rachel Weisz je zde tak na 5 sekund a "Holy Donuts!"(27.6.2010)

Tři za nezamýšlenou legraci, kterou tvůrci maskovali v zdánlivě hrozivých scénách. Jen by mě zajímalo, zda má pan Norrington svolení od Gigera kopírovat vetřelce, byť v plechovém provedení. 5/10(17.7.2011)

Norringtonův pokus pojednat béčkovou sci-fi jako nezávislý film ne tak úplně vyšel, ale rozhodně je na co se koukat.(21.3.2006)

• Javad

< Nie, nie je to ani náhodou zábavné > DEATH MACHINE sa právom zaraďuje do mojej kategórie „dementné SCI-FI céčka“.(29.9.2010)

V roce 2003 se do čela největší světové zbrojařské společnoszi postavila žena, která má zabránit úpadku firmy. Její předchůdce byl za nejasných okolností zavražděn. Správní rada však začíná dělat nové ředitelce společnosti nepochopitelné problémy. Hlavně jí nechce nechat propustit hlavního konstruktéra Jacka Danteho. Ten totiž vyrábí nové typy zbraní, které umí ovládat jen on sám. Při prohlídce danteho pracovny jsou objeveny pancéřové dveře, za kterými je objevena Jackova nejoblíbenější hračka. Nepozorností jednoho z techniků je stroj spuštěn a tím oživena ocelová nestvůra, která může zničit vše živé. Nastává obrovský chaos, protože začal boj o přežití, Nikdo totiž neví čím je stroj poháněn a jak jej zastavit.(3.10.2010)

Spravna ptakovina. Tenhle clovek ze natocil Bladea? Tak to je dobry...(23.2.2006)