Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otče náš, odpusť nám naše viny a neuveď nás v pokušení. To všechno jsou věci, k nimž by se naše hrdinka mohla směle přihlásit. Že se ale pod průhlednou záminkou vydala do kostela našeho sexy kněze svědčí spíše o tom, že druhou část sdělení nehodlá brát na vědomí. A kdo by odmítl pozvání na čaj v sakristii, že? Také se zdá, že konfrontace v restauraci prolomila blok ve vztahu se sestrou Claire, která naši hrdinku varuje před odvetou svého manžela Martina. Příběh pokračuje na farní slavnosti, plné nečekaných setkání a nevyřčených příslibů. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O trochu méň trapnější než předchozí díl, a naštěstí i trochu vtipnější. Fleabag vždycky měla aspoň jednu nebo dvě vtipné scény za epizodu, s postavou Andrewa Scotta se ale toto číslo ještě trošičku zvedlo. Takže možná přece jenom krok správným směrem, stále doufám, že mě druhá řada aspoň trošku chytne. Zatím ale pořád nemůžu hodnotit víc než průměrem. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to bylo velmi překvapivé! Druhý díl druhé série a s ním i pořádné zlepšení (i po vskutku dobrém začátku). Netuším, jestli je to tím knězem, ale začínám se u toho seriálu bavit. Spíš to bude asi tím, že už příběhová část neleží na mrtvém bodě a někam se konečně posouváme. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potvora v kostele, no teda, kněz k nakousnutí jí nedává spát. A vzápětí neodmítne pozvání na čaj v sakristii, ve které budou padat obrazy. Třeskuté události z restaurace krapet stmelilo sesterské duo, Claire totiž varuje před odvetou svého troubovitého manžela Martina. Slaboch. Alespoň kavárna solidně šlape a využití otcova (prapodivného) dárku nabídne divákům fajn přestřelku s psychoterapeutkou. Její nové (jednorázové) klientce zřejmě chybí přátelé. A sex jí vlastně nepřinesl nic dobrého. První série byla o smrti a ztrátě nejbližších, ta druhá bude (překvapivě) o lásce, která ohýbá žánrová klišé. Ústřední „pytel blech“ dál mluví do kamery, jakékoliv nebezpečí odráží humorem, jízlivě komentuje své okolí a ironizuje vlastní nedokonalosti a pocity viny. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama