Reklama

Reklama

Je tomu už dávno, co hvězdný motocyklový kaskadér Johnny Blaze (Nicolas Cage) uzavřel smlouvu s ďáblem, aby tak dokázal ochránit lidi, ke kterým má nejblíže - svého otce a dětskou lásku Roxanne (Eva Mendes). Nyní si však ďábel přišel vybrat svůj dluh. Přes den Johnny zůstává špičkovým kaskadérem, ale po setmění se mění v Ghost Ridera, jehož údělem je lovit rebelující démony. I přesto, že je nucen bezvýhradně plnit ďáblovy rozkazy, rozhodne se se svým osudem bojovat a využít své prokletí a nově nabyté síly k tomu, aby ochraňoval nevinné. (HBO GO)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (868)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Zbytečný a hloupý film, který mě připravil o dvě hodiny života. Říkám si, jestli je sledování podobných snímků vůbec ještě zábava. Cage je loser a tvůrci v Hollywoodu by už mohli konečně začít používat hlavu a ne jenom vyhazovat peníze za takovýhle kraviny. Filmy podle komiksu mám rád a třeba i mnohými zatracovaný Daredevil se mi líbil, ale tohle je silný kafe (břečka) i na mě. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Ano. Určitě sem si od filmového Ghost Ridera sliboval víc. Nicméně musim připustit, že jsem se u filmu celkem dobře bavil. Myslím že většina diváků půjde z kina s dobrým pocitem. Před vchodem ale vypněte mozek. Na Ghost Ridera se jen a jen dobře kouká...... Nakonec mu dávám tři hvězdičky, které si určitě podle mě film zaslouží... ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Hardcore infantilní a klišoidní scénář, televizně nevzrušivá kamera, slabé triky, trapné přehrávání (Mendes byla naprosto strašná) a záporáci připomínající Tokio Hotel. Nedělal jsem si iluze, že by byl filmový GHOST RIDER byť jen vzdáleně tak temný jako komiksová předloha a poté, co se ho chopil stvůrce DAREDEVILA jsem si už nedělal iluze už vůbec o ničem, přesto mě Johnson dokázal nepříjemně překvapit. Kéž by Ghost Rider existoval a odvlekl Johnsona do pekla. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Spousta nechtěné debility, rámovaná naprosto zoufalým příběhem s impozantně dekadentními pravidly (pravděpodobně vytaženými už z komiksového univerza), kdy hořící jezdec zdemoluje půl města jenom proto, aby zničil partičku emo-padouchů pomocí zachmuřeného pohledu hořící lebky, v kombinaci s Johnsonovým rutinérstvím (ten chlap neumí natočit ani jízdu na motorce) a Cageovým příčeskem, v mém případě odmítají tomuto kousku propůjčit titul ‚guilty pleasure‘. Ale ohněm vypalovačky ten film projde a za pár let dostane možnost reparátu. Pak mu možná i nějaká hvězda navíc zasvítí, do té doby… Shit rider. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Young: 1. Ghost Rider ,2. Blackheart Beat ,3. Artistry in Death ,4. A Thing for Karen Carpenter ,5. Cemetery Dance ,6. More Sinister Than Popcorn ,7. No Way to Wisdom ,8. Chain Chariot ,9. Santa Sardonicus ,10. Penance Stare ,11. San Venganza ,12. Blood Signature ,13. Serenade to a Daredevil's Devil ,14. Nebuchadnezzar Phase ,15. The West was Built on Legends , ()

Galerie (59)

Zajímavosti (29)

  • V čase 1:28:48, kdy Johnny (Nicolas Cage) jede do svého bytu, aby zachránil Roxanne (Eva Mendes), má v záběru celou dobu sešláplou spojku a podle zvuku motoru neřadí, přesto stále jede. (Marrty3)
  • V obsazení chvíli figuroval Jon Voight, ale nakonec si to rozmyslel. (imro)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Austrálii. (MikaelSVK)

Související novinky

Nicholas Cage jako temný Spider-Man

Nicholas Cage jako temný Spider-Man

05.07.2018

Nicolas Cage (Skála, Tváří v tvář) už má s komiksovými filmy nemalé zkušenosti. Zahrál si Ghost Ridera, skvělou roli ztvárnil v Kick-Ass, a Tim Burton z něj kdysi málem udělal Supermana. A teď – teď… (více)

Komiksová kázeň Sama Mendese

Komiksová kázeň Sama Mendese

31.10.2008

Tak z tohohle se vyvine buď stoprocentní kachna, anebo jedna z nejzajímavějších komiksových adaptací vůbec. Studio Columbia Pictures totiž koupilo práva na drsného Preachera a momentálně prý ukecává… (více)

Fámy, drby, klepy

Fámy, drby, klepy

07.09.2008

Krotitelé duchů 3, Ritchieho Sherlock Holmes, Ghost Rider 2 a čtvrtý Shrek se setkali v dnešní novince, která je sice plná různých dohadů, ale bulváru a bizarnostem typu „Cher v roli Catwoman“ se… (více)

Kazatel je mrtvý

Kazatel je mrtvý

28.08.2008

Nelekejte se, tohle není další nekrolog. Neumřela žádná osobnost. Umřel projekt. Ultradrsná komiksová série Preacher (pár dílů vyšlo i v češtině) o odpadlickém knězi, který putuje Amerikou, válčí s… (více)

Reklama

Reklama