Reklama

Reklama

VOD (1)

James Clayton, jeden z nejchytřejších absolventů vysokých škol v USA, je právě tím, koho chce Walter Burke mít ve své tajné službě. Když Clayton dorazí do výcvikového střediska, čeká na něj mnoho fyzických i psychických zkoušek. Burke má v oblibě především ty psychické, jako jsou nácviky výslechů, vydírání a odolnost na detektoru lži. Po základním výcviku se James dozví, že se pro CIA jako agent nehodí. Ale co když je i tohle jenom test? Právě v okamžiku, kdy začíná mít pochybnosti, pověřuje jej Burke úkolem objevit agenta ve vlastních řadách. Ve spleti různých zvratů a náhlých změn se James může spolehnout na jediné - věřit nelze nikomu a nic není takové, jak to vypadá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (294)

zputnik 

všechny recenze uživatele

Na snímek TEST jsem byl zvědavý. 1. V hlavních rolích se zde objevují Al Pacino a Colin Farrell. 2. Zajímavý námět - mám prostě rád dějové zvraty typu "všechno je jinak". A mé následné pocity z filmu? Do jisté míry zklamání. Výkony Colina Farrella i Al Pacina jsou velmi dobré, stejně tak zaujme i samotné "zákulisí" CIA (výcvik i následná práce v terénu). Ale osobně jsem čekal podstatně více. Sice jde stále o snímek nadprůměrný, bohužel však (zpracováním) nijak výrazný nebo zasluhující si extra zvýšenou pozornost. Výborní herci holt všechno vždycky nezachrání; umět a snažit se musí i další. ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Není nad pořádný špionážný filmek ... první půlka docela dobrá, ale moc mi ten výcvik nesedl...nevím nebylo to ono, bylo to hodně naivní.. divím se že třeba colin neprohlídl ten trik s opilou kolegyní v baru i ten únos .. je to jasný jako facka.. nehledě na to že se při výslechu docela proflákl tím že na jednu stranu tvrdí že nepracuje pro CIA a pak řekne že je to určitě zase jenom nějaký test .. hah super no :) druhá půlka je jiná, nicméně né horší, až na ten překombinovaný závěr, který se mi zdá už trochu přehnaný ... kvalitní podívaná ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem doufal, že to časem začne být zajímavé, odhalovat se nové skutečnosti, a ono prd. První půlka s výcvikem musela každému, kdo viděl na Discovery Channel dokumentární seriál o výcvikových metodách špionů, přijít nudná. Ve druhé půlce je jasné, že není vše, jak se zdá, a žel to, co mne napadlo jako první, byla skutečně pravda, navíc strašně blbě odhalená i zahraná. Jak tady někdo v komentářích píše - diskové jednotky nemají, ale USB port ano. A tak je to v podstatě celý film. Agenti se často chovají tak nenápadně, že by je odhalil můj osmiletý syn. Hvězda navíc, jen ze soucitu, za Al Pacina. Jinak je to utahaná nuda. Jo a mimochodem, hlavní herečka má skoro v každé scéně jinou barvu vlasů, všimli jste si toho? :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Klaus Badelt: 1. Main Title ,2. Spartacus ,3. To The Farm ,4. CIA Training ,5. Lie Detector ,6. Talking Over Crabs ,7. Hijacked ,8. You're Going To Langley ,9. Layla ,10. Under Covers ,11. A Bug For Breakfast ,12. Aftermath ,13. Nothing Is What It Seems ,14. Target is Burke , ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný thriller, ale dlouho trvalo, než se něco stalo a pak se to stalo a byl konec. Děj určitě zajímavý, nedokáže však vtáhnout, divák zůstává jen na okraji a sleduje skutečně jen film. Colin Farrell je opravdový talent, dokázal svého agenta zahrát hodně uvěřitelně, Al Pacino mě naopak celkem zklamal - jeho zestárlému agentu nedokázal dát jasný smysl svého počínání. A tak ačkoliv padouchy umí hrát skvěle, tohle si za rámeček nedá. Jinak kamerově i střihačsky to na agentský film sedí. Škoda jen celkem bezzubého scénáře. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • James Douglas Clayton (Colin Farrell) nosí hodinky značky TAG Heuer Kirium F1 a Walter Burke (Al Pacino) nosí hodinky Tutima Flieger Chronograph. (dyfur)
  • Při scéně na Farmě, v níž Colin Farrell společně s dalšími rekruty hraje karty, jednomu z nich, bývalému policistovi z Miami, říká Sonny Crockett. Colin Farrell si o tři roky později Sonny Crocketta zahrál ve filmu Miami Vice (2006). (Pedro Morales)
  • Film byl inspirován událostmi z let 1994 - 1996, kdy agent Nicholson vyučoval v táboře CIA. Pak se zjistilo, že pracuje pro Rusy. (HappySmile)

Reklama

Reklama