Reklama

Reklama

Nováci

(seriál)
Rodinný / Komedie
Česko, (1995–1996), 52 h 25 min (Minutáž: 22–30 min)

Hrají:

Pavel Zedníček, Ota Jirák, Jana Paulová, Jitka Ježková, Jitka Schneiderová, Jan Čenský, Filip Rajmont, Adéla Gondíková, Jana Janěková, Viktor Maurer, Dalibor Gondík, Michal Jagelka, Jiří Pomeje (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(124)

Obsahy(1)

Ota Jirák vás vítá v kruhu rodinném, kde vládne pohoda jako řemen. (TV Nova)

Recenze (161)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Anglie nemá špatný nápad, Jitka Ježková skutečně byla jediným světlým bodem v té temnotě, kterou do naší televizní zábavy přinesli Nováci (a teď nemyslím Irona a jeho věrné, ale tenhle seriál:))...i když, zábavy....Popojedem, Honza Čenský opět nezklamal, a to se počítá...bohužel k horšímu.. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Typický výtvor s namixovaným smíchem, pročež není vtipného skoro nic. Můj oblíbený spisovatel Vojtěch Steklač jako scénárista šlápl vedle, a to tak, že hodně... ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza. Jen pevně doufám, že nikoho nenapdane tuhle stupidnost někdy v budoucnu "pro velký úspěch" opakovat, protože to by mě museli asi odvézt na ARO. ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl už jsem ledacos, ale tohle je opravdu moc. Kdejaká telenovala mi přišla lepší než Nováci a to je sakra co říct....... ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jak se k tomu mohl upsat Steklač, to nepochopím. Ale pravda, Nováci 2 to ještě překonávají. Aspoň Jitka Ježková stojí za pohled. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Sotva se prolomila ledová hranice mezi vykuleným východním světem a vtipným západem, museli jsme i my Češi ohromit svým sitcomem. A jak dopadl pokus vystihnout typickou českou rodinu a natočit sitcom? Naprosto, naprosto, naprosto selhali a reputaci si nováčtí tvůrci už nikdy nenapravili. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se repríza konečně objevila na Nova Cinema, mám možnost konfrontovat vzpomínky a výsledek je v podstatě ještě lepší, než by se zdálo. Suma sumárum jako první domácí seriál natočený mimo ČT, jsou Nováci bez problému stravitelní. První série připomíná domácí snahu o kombinaci Alfa a Kroku za krokem, což také odpovídá tehdejší představě o formátu oblíbeného sitkomu. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Pouštěný smích, tupé dialogy, toporné herecké výkony, květované kravaty, červená a fialová saka... Nova si všimla hladu po amerických sitcomech a tak si také jeden střihla. Zacílila na široké novácké vrstvy s vidinou velkého úspěchu. Bohužel tohle není ani Step by Step ani Al Bundovic rodinka. Tohle je prostě typickej českej průser. Včera jsem shlédl po letech jeden z dílů (čistě studijně :-) a z údivu jsem nevycházel. Mlaďounká Jitka Ježková to nemohla zachránit. Děs běs i na rok 1995.... ODPAD ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie přidávám dvě hvězdy,.... připomíná mi to krásný léta, kdy jsem hodiny denně trávil u babičky s bratrancem a filmově jsme se "vzdělávali". ()

Reklama

Reklama