Reklama

Reklama

Nováci

(seriál)
Rodinný / Komedie
Česko, (1995–1996), 52 h 25 min (Minutáž: 22–30 min)

Hrají:

Pavel Zedníček, Ota Jirák, Jana Paulová, Jitka Ježková, Jitka Schneiderová, Jan Čenský, Filip Rajmont, Adéla Gondíková, Jana Janěková, Viktor Maurer, Dalibor Gondík, Michal Jagelka, Jiří Pomeje (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(124)

Obsahy(1)

Ota Jirák vás vítá v kruhu rodinném, kde vládne pohoda jako řemen. (TV Nova)

Recenze (161)

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál z doby, kdy se Nova snažila přenést na obrazovku jůesej manýry. První řada s Otou Jirákem ještě šla, ale jakmile nastoupilo duo Zedníček, Paulová, šlo to do hoven. Vlastně, ono už to v hovnech bylo, ale to pokračování ho dorazilo. Tímto prosím adminy CSFD o rozdělení seriálu na Nováci a Nováci 2, poněvadž obě řady si rozhodně nezaslouží stejné hodnocení. ()

jossC odpad!

všechny recenze uživatele

Teda původně jsem dal jednu hvězdu,za pokus a snahu natočit v česku sitcom.Koneckonců každý začátky jsou těžký... Ale teď to reprízujou a stačilo mi pět minut,abych letěl na ČSFD a vystřelil takovej odpad,že jít to ještě níž,tak se to zastaví asi až v pekle.Kašlu na namixovanej smích,je mi šumák absence herectví,ale ty stupidní dialogy nejdou odpustit. ()

Reklama

Cannabis odpad!

všechny recenze uživatele

ještě teď mám husí kůži a krčím se pod postelí, televizi jsem vyhodil z okna a jsem poznamenán do konce života... a to díky tomuto seriálu... stupidita, trapnost, ubohost... jen takováto slova mě napadají teď!!! jaké bylo moje zděšení, když jsem si pustil jeden film nahraný dříve z televize a za ním byl ještě kus dílu tohoto seriálu a vybavil si, jaký že to brak dříve dávali... v tu chvíli jsem nevěděl, zda se jedná o nejapný žert, parodii na seriál, nebo zda to autor opravdu myslel vážně... tady jen vidíme jak se opravdu mění vkus... představa, že toto byl jeden z nejoblíbenějších pořadů, které se vysílaly? tak to teda pardon... doufám, že Nova nebude mít nikdy v budoucnu tak morbidní nápad, že by to snad znovu dala do vysílání... ODPAD!!!!!!!!!!! ()

Diego75 

všechny recenze uživatele

Když jsem se o tomto seriálu dozvěděl, že se má jednat o první český sitcom, myslel jsem si, že by se mohlo jednat o vtipnou rodinku a její příhody, ale po zhlédnutí prvního dílu mi došlo, jak moc jsem se mýlil. Ota Jirák je asi jediný, který svou postavu hraje dobře. Postava Jeremyho občas pobaví, ale jinak jsem u seriálu pomalu usínal a skoro žádný díl neobsahoval více než jeden dobrý vtip. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Pouštěný smích, tupé dialogy, toporné herecké výkony, květované kravaty, červená a fialová saka... Nova si všimla hladu po amerických sitcomech a tak si také jeden střihla. Zacílila na široké novácké vrstvy s vidinou velkého úspěchu. Bohužel tohle není ani Step by Step ani Al Bundovic rodinka. Tohle je prostě typickej českej průser. Včera jsem shlédl po letech jeden z dílů (čistě studijně :-) a z údivu jsem nevycházel. Mlaďounká Jitka Ježková to nemohla zachránit. Děs běs i na rok 1995.... ODPAD ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první českou situační komedii (od roku 1993, kdy vznikla samostatná Česká republika). (CANNIBAL)

Reklama

Reklama