Reklama

Reklama

Dallas

(seriál)
  • USA Dallas
USA, (1978–1991), 286 h 25 min (Minutáž: 34–95 min)

Tvůrci:

David Jacobs

Hrají:

Larry Hagman, Barbara Bel Geddes, Lesley-Anne Down, Patrick Duffy, Linda Gray, Ken Kercheval, Steve Kanaly, Howard Keel, George Kennedy, Jenilee Harrison (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(356)

Obsahy(1)

Sága rodu Ewingovcov, bohatej rodiny na čele s patriarchom Johnom Rosssom Jockom Ewingom (JIM DAVIS), zakladateľom naftárskej spoločnosti Ewing Oil. Starý pán má manželku Eleanor Miss Ellie (BARBARA BEL GEDDESOVÁ), ktorá sa oddane stará o rodinné sídlo Southfork Ranch a troch synov. John Ross J. R. Ewing (LARRY HAGMAN) je neobmedzený vládca rodinnej firmy Ewing Oil, ktorú riadi železnou rukou už celé desaťročia. Oženil sa s bývalou Miss Texas, Sue Ellen Shepardovou (LINDA GRAYOVÁ). Bobby (PATRICK DUFFY) je milý a slušný chlapík, ktorý sa oženil s Pamelou Barnesovou (VICTORIA PRINCIPALOVÁ), dcérou Ewingovho obchodného rivala. Tretí syn Garrison Arthur Gary (TED SHACKELFORT) sa tak trocha nevydaril - otec ho považuje za odpadlíka rodiny a preto sa radšej odsťahoval do Kalifornie aj so svojou manželkou Valene (JOAN VAN ARKOVÁ). (oficiální text distributora)

(více)

Filmotéka

Související novinky

Dallas plný hvězd

Dallas plný hvězd

15.03.2006

Plánovaná snaha oživit legendu mezi americkými nekonečnými seriály začíná dostávat konkrétnější obrysy. O tom, že se celovečerní verze Dallasu ujme režisér Robert Luketic, fanoušci naftařské rodiny… (více)

To teda bude Dallas!

To teda bude Dallas!

07.10.2005

Dallas je věčný, to všichni víme. Ale bude i jeho celovečerní verze? Herecké obsazení je totiž stále dosti nejisté. Jací jsou zatím kandidáti? J.R.Ewing, John Travolta váhá, Mel Gibson má stále na… (více)

Reklama

Reklama