Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ramon Cota chladnokrevně zavraždil nevinnou matku i dítě, a navíc je šéfem obchodu s drogami do USA. Když se plukovník Scott McCoy a jeho partner pokusí předvést Cotu před soud, jejich úsilí vyjde naprázdno, protože Cota je zproštěn viny prakticky bez trestu. Scottův přítel, který není schopen ovládnout svou zuřivost, se na Cotu u soudu vrhá. Když jsou odtrženi, slibuje Cotovi pomstu. Jenže Cota je nebezpečný zločinec, se kterým není radno si začínat, a není pro něj problém zavraždit kohokoli… Když se oddíl vojáků pokusí zasáhnout a Cotu a jeho bandu odstranit, jsou vojáci přemoženi a zajati jako rukojmí. McCoy osobně vede brigádu členů parašutistické výsadkové jednotky, aby zachránil rukojmí. Při tom chce konečně  dostal Cotu... (TV Prima)

(více)

Recenze (93)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Dnes už spíš k smíchu (příběh, zápletka, postavy, akce = jedno velký klišé) ale ve své době a ve svém žánru (a v Norrisově filmografii) to bezpochyby patří k tomu lepšímu. Navíc mnohem povedenější (akčnější/dynamičtější) než předchůdce!... A propo - jak to, že ten Chuck vypadá už asi 30 let pořád stejně?! ()

anais 

všechny recenze uživatele

Delta force 2 obsahuje mnoho klasických klišé akčních filmů 80.let (například smrt blízkých přátel – akce se stává ryze osobní záležitostí). Je překvapivě lepší než první díl, ovšem pouze z toho hlediska, že nabízí mnohem víc Chucka Norrise v akci (Chuck skáče z letadla, Chudl slézá strmý sráz atp.). To samozřejmě nemusí být bráno jako klad, ale pokud máte rádi béčkové akce, tato je rozhodně jedna z těch stravitelnějších. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

S akousi nostalgiou sa človek dostane občas aj k takýmto kúskom v nočnom vysielaní našich televízii a aj vďaka tomuto filmu som si spomenul na legendárne filmy z tohto obdobia zo Cynthiou Rotrock, napriek tomu že v tomto nehrala. V čase keď som ešte ako žiak základnej školy filmy pracne zháňal v rôznej kvalite na VHS kazetách či vo videopožičovniach by som im určite dal aj lepšie hodnotenie, s odstupom času už iba spomienky na dobu keď akčný film konečne násťročný chlapec mohol pozerať...dnešná mládež nepochopí. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

U pokračování Delta Force je krásně vidět ten posun v kariéře Chucka Norrise. Zatímco v prvním díle Chuck víc střílel, než se pral, tady na jeho proslulý kop z otočky nemusíme dlouho čekat. A zatímco v prvním díle se nám Chuck občas na delší dobu vytratil ze scény, u dvojky je hlavním těžištěm filmu. Nic z toho není překvapením, když vezmeme v potaz, kdo dvojku režíroval. Bohužel tu mám stejný problém jako u jedničky - pořád se to bere až zbytečně moc vážně. Druhý díl je sice stupidnější a ještě víc béčkovější než ten první, ale stále to není ta hloupá zábava, jakou bych si já představoval. A i když je dvojka kratší, pořád je to zatraceně dlouhej film. 90 minut u takového typu snímku stačí, víc prosím ne! Chuck je největší frajer na světě, to my všichni víme, Aarone, a proto nemusíme mít zbytečně dlouhou sekvenci s lezením po skále. Jediným opravdovým pozitivem tohoto filmu je Billy Drago, který si toho svého béčkového záporáka užívá. Jen on mě tu bavil. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nostalgická vzpomínka na léta, kdy Chuck Norris, Schwarzenegger a spol. bojovali proti bezpráví a násilí. V těchle případech mě ale vždycky nejvíc pobaví, jak jeden z našich hrdinů vidí, jak je někdo utlačován (tady majitel restaurace), tak nasadí několik svých elegantních chvatů a solidně rozmlátí polovinu restaurace, bytu apod. Majitelé mu musí být vděční.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • Zkorumpovaný generál Olmedo (Mark Margolis) používá při snaze zachránit Ramona Cotu (Billy Drago) americký lehký pozorovací vrtulník YOH-6A Cayuse. (Robbi)
  • Vo filme si mali zahrať aj Michael Dudikoff a Steve James, ale Chuckovi Norrisovi sa pôvodná verzia scenára nepozdávala. Po jeho prepísaní sa už s obsadením Dudikoffa a Jamesa nepočítalo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama