Reklama

Reklama

Hladina adrenalinu

  • Velká Británie Extreme Ops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V rakouských Alpách poblíž hranic s bývalou Jugoslávií natáčí malý filmový štáb televizní reklamu. Hlavní roli v ní mají šílené kousky tří vášnivých snowboardistů a odvážných vyznavačů extrémních sportů, pro které jsou strmé svahy a nebezpečné laviny jen neodolatelnou výzvou k dalšímu měření sil. Skutečný souboj na život a na smrt začíná teprve ve chvíli, kdy hrdinové v horské pustině náhodou natočí tvář hledaného zločince. Banda jeho dokonale vycvičených zabijáků má jasný úkol - zlikvidovat záznam i nežádoucí svědky.

Začíná vzrušující honička, ve které musejí protagonisté akčního dobrodružství prokázat své schopnosti ve vysokohorském terénu - na lyžích, na snowboardech, na padácích i raftech. Jako nevšední "sportovní" náčiní v klání, jehož hlavní cenou je vyhrát vlastní život, využijí také vrtulníky nebo motorky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

prasklinka 

všechny recenze uživatele

Příšerný scénář - Celý film je o tom že jedna slečna povídá to nedokážu, to nedokážu a ostatní odpovídají neboj dokážeš, dokážeš to. A nakonec scéna kdy se člověk snaží zachránit si život tím že ujede na prkně a jede hlava nehlava, prkno se zlomí a slečna to komentuje tím jeee to prkno bylo nový. Jednu * dávám za hory a sníh. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Adrenalinových momentů si tu za celý film užijete asi tak čtvrthodiny, zbytek je naprosto nudná vata s debilními fórky, které se snaží působit cool, jako že jsou pro mladý. Napínavé chvilky má dodat střetnutí s bosenskými zločinci, ale napětí se nekoná, jenom strašlivá nuda. Dokoukal jsem to jenom díky nastavenému dvojnásobně rychlému přehrávání na MV2Playeru, jinak by se těch 100 minut nedalo vydržet. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Christian Duguay je zdatný filmový (EXPLOZE, SCREAMERS, HON NA ŠAKALA) a televizní řemeslník (JOHANKA Z ARKU, HITLER: VZESTUP ZLA), ale tady se mistr tesař po slabém UMĚNÍ BOJE už podruhé utnul. Problémem obou filmů je slabý scénář, postavy, o které se nestaráte, místy sice snaživá (úvodní seskok s padáky do vodopádů s nájezdy na displeje kamer jednotlivých účastníků), ale celkově uspávající režie a nedostatek akce. Výsledkem je pak nuda jako trám. HLADINĚ ADRENALINU hrozně dlouho trvá než se rozběhne a pak zase příliš rychle skončí. Kousky adrenalinových šílenců mě nijak z židle nenadzvedly a oni samotní mě krajně iritovali svým idiotským chováním. Takže pokud si chcete dát dobrý vysokohorský akčňák, sáhněte radši po o dva roky starším VERTICAL LIMITU nebo rovnou po CLIFFHANGEROVI a pokud chcete akčňák zaměřený na adrenalinové sporty, jděte do BODU ZLOMU nebo ZÓNY ÚNIKU. Tohle je fakt ztráta času. Dvě hvězdičky za jako vždy úžasného Rufuse Sewella, sladkou Bidget a za krásné vysokohorské prostředí. ()

Horak odpad!

všechny recenze uživatele

Béčko jak sviňa, totálně dementní film, kerej měl jít rovnou na video. Příšerné herecké výkony a spousta velmi toprného adrenalinu bez ladu a skladu a do toho jugoslávský, či jaký, jenerál, kerej chce ovládnout svět. Ještě že sou tady týpci, co to tak svěle uměj na prknech a lyžích a totálně ho přechčijou. ()

Johnny 

všechny recenze uživatele

Film ako taký je o ničom. Scenár je ako keby ho písalo nejaké dieťa na domácu úlohu. Lenže pri tomto filme to naozaj vôbec nebolo treba. Pretože zhruba polku filmu sú hlavným hrdinom zasnežené velikány a šialenci na doskách a tak som zhruba pol filmu zasnene slintal. A to si svoje 3* určite zaslúži. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Závěrečné titulky začínají nápisem "To Werner" - Werner Koenig zemřel v lavině, když v roce 2000 pracoval na tomto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama