Matlock (TV seriál)

Krimi / Drama

USA, 1986, 45 min

Jay Gruska

Hrají:

Andy Griffith, Nancy Stafford, Julie Sommars, Clarence Gilyard Jr., Linda Purl, Warren Frost, Daniel Roebuck, Leon Russom, Ryan Sands, Steven Eckholdt, Billy Zane, Karen Moncrieff, Charlie Stratton, Alan Blumenfeld, Robert Culp, Frances Bay, Brenda Strong, Susan Walters, Peter Spears, Kristoffer Tabori, Erik King, Ken Foree, John Finn, Michael Zorek, Charles Cyphers, Wanda De Jesus, Dakin Matthews, Matt Battaglia, Titus Welliver, Robert Pralgo, Gil Cates Jr., Yvette Nipar, Neil Giuntoli, Robert Clohessy, Gwynyth Walsh, Fred Dalton Thompson, Rhoda Griffis, Sharon Madden, Jenny Wright, Glenn Morshower, Wallace Langham, Frank Collison, Joe Penny, Roz Witt, Tommy 'Tiny' Lister, Beth Broderick, Brian Benben, Shaun Toub, Gary Grubbs, Melora Hardin, Al Sapienza, Kim Johnston Ulrich, Christine Elise, Allan Arbus, Forry Smith, Elizabeth Hoffman, Andrea Powell, Amy Yasbeck, Brett Cullen, Grant Heslov, Jane Hallaren, John Anderson, Jeff Wincott, Geoffrey Lower, Troy Evans, Brooke Bundy, Mark Ritter, Hector Elizondo, James Stephens, Sheree North, Eli Rich, Terri Garber, Wendy Fulton, Elizabeth Gracen, Sam Lloyd, Don Swayze, Jim Beaver, Betty White, Earl Boen, Lori Hallier, Shohreh Aghdashloo, Raymond Cruz, Brendan Hughes, Norm Woodel, James Calvert, Marsha Dietlein, Earlene Davis, Kevin Conroy, Salvator Xuereb, Daniel Davis, Sarah Douglas, Bonnie Burroughs, Ted Manson, Stanley Kamel, Joe Regalbuto, Sheree J. Wilson, Gregory Itzin, James Karen, Steve Witting, Andrew Lauer, Daniel Quinn, Richard Speight Jr., Christina Pickles, Jane Sibbett, Lee Garlington, Audra Lindley, Alyson Reed, Maria Rangel, Tom Everett, Leslie Easterbrook, Isabella Hofmann, Kim Walker, Fredric Lehne, Glynn Turman, Phil Leeds, Don Knotts, Terry O'Quinn, Tony Goldwyn, Albert Hall, Lee Purcell, Patricia McPherson, Brandon Douglas, Cristine Rose, Marsha Hunt, Cindy Morgan, Doug McClure, Larry Wilcox, Desi Arnaz Jr., John Beck, Michele Greene, Jimmy Workman, Scott Valentine, Jonathan Frakes, Ann Gillespie, Constance Towers, Steven Keats, David Spielberg, Nana Visitor, Charlotte Stewart, Dennis Christopher, Scott Holroyd, Diane Delano, Chazz Palminteri, Jesse D. Goins, Ronald Pickup, Patricia Charbonneau, Rick Dean, Don Calfa, Romy Windsor, Chuck Wagner

• Gemini

K tuposti seriálu o Perry Masonovi si připočtěte ještě senilně dědkovské chování Bena Matláka a máte to. Jak to sakra ti chlapi dělají, že nikdy nehájí někoho, kdo je vinen?:)(8.6.2006)

Je to jen dědek, co řeší případy, ale je to docela vtipný, docela se to dá a takové dopoledne vám s takovým seriálem uteče jako voda.(11.5.2005)

• Pohrobek

Na jednu stranu to vypadá, jako kdyby v USA obhájci takřka suplovaly úlohu policie, na druhou stranu, pokud chcete zjistit, co jsou to nepřípustné úskočné a minupulativní otázky, nespusťte sluch z Matlockových úst.(18.4.2005)

• AngelAngie

Perry... ach ano... pamatuji na časy, kdy jsem ho sledovala s babičkou...(28.5.2008)

Dobre si spomínam na to, ako sme svojho času sadali pravidelne pred "Matlocka". Je to dôstojná nostalgická konkurencia Kittom, Pobrežnej hliadke, MacGyverom a Jolly Jokerom, ale ani nostalgické spomienky nemajú prečo zakryť celkovú priemernosť. Hoci jedným dychom dodávam, že je sympatické urobiť hrdinom dobre oblečeného bielovlasého dôchodcu v podarenom podaní Andyho Griffitha. Mojim favoritom bol ale vždy Ken Holliday, dvojnásobne po tom, čo som už ako dospelý pár epizód znova videl a Griffith mi prišiel neviem prečo mimoriadne odpudivý.(1.1.2005)

• Boss321

Nebylo to až tak špatné, ale tenhle seriálek mě nějak moc neoslovil. Dvě hvězdičky.(1.10.2007)

• Flipper

Radšej pojdem navštíviť babičku a deduška, ako sa na jednŕho dedka dívať.(30.8.2008)

• TheRaven

Jak by řekl Děda Simpson: "Chceme Maatlooocka!!!" ..... no ale my ho moc nemusíme(8.9.2008)

• lesumir

Vždycky, když jsem slyšel tu uvodni melodii, ktera mi stale po tech letech zni v usich, prepnul jsem na jiny program. Ale obcas jsem dil videl, nemuzu rict, ze by to bylo nejhorsi, ale takovych serialu bylo, jsou a budou. Nic vyjimecneho, ale v tu dobu to bylo urcite neco noveho, stejne jako Perry.(6.7.2007)

Čím dlhšie tento seriál pozerám, tým menej sa mi už páči. Otázka teraz znie: "Prečo ho vlastne pozerám?" Niektoré diely sú fakt vtipné a pútavé, niektoré zas nudné a nezáživné. Ale tak je to už skoro pri každom seriáli. Andy Griffith sa na úlohu Matlocka skvele hodí a takmer vždy odvádza sympatické nadpriemerné výkony.(17.8.2007)

• Rimmer100

Slabší, podprůměrný "americký" seriál.(11.2.2007)

Co naplat, po Columbovi můj druhý nejoblíbenější seriál tohoto typu.(24.12.2009)

Americká obdoba německého Derricka..(14.7.2009)

• Dr.film

Tuctový Americký seriál ničím zvláštní - prvotřídně televizní. Jednu věc ale nechápu, proč pan Matlock nosí neustále jeden oblek?(6.10.2003)

• Crocuta

Dědek celou dobu vypadá, že ho co nejdřív klepne pepka, ale holt zdání klame (bohužel).(9.7.2007)

Matlocka mám rád. Prostě zábavný dědula s krimi příběhy. Hodnocení: 60%(29.12.2007)

• Segrestor

Kdybych byl důchodce a došli by mi rohlíky, tak na to asi čumět budu. Tahle se to ani netroufnu nějak rozsáhle hodnotit, působilo to příliš nudně a příliš stereotypně (skoro jako poslední sezona Prison Break :D ) Opravdu horší než Perry Mason Sadon a to je co říct.(27.4.2011)

Celkem zábavný seriál na jedno zkouknutí. Ale jen v případě, že na jiném kanálu zrovna nedávají pohotovost.(7.6.2005)

• IllIlIlIIl

Detektivní seriál a lá To je vražda napsala a Perry Mason.(28.11.2007)

• NeutrinoX

,,Klid, včera jsem se v baru díval na Matlocka. Sice nešel zvuk ..." :D(7.2.2007)

<< předchozí 1 2 3 4