Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Palmerová se snaží přijmout vše, k čemu došlo; Cooper se připravuje opustit Twin Peaks. (SkyShowtime)

Recenze (6)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velkém finále z minulého dílu přichází v podstatě nový začátek. Mnoho věcí bylo ukončeno, jiné se postupně teprve otevírají. Tenhle díl je tak v podstatě spíš takovou přípravou pro příběhové linky v dalších dílech. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše je u konce a agent Cooper se před odjezdem ještě chystá na ryby - ovšem pod nohy mu spadne klacek ve formě obvinění z nezákonného způsobu vyšetřování - tak nějak začíná (pro mě) druhá část seriálu. Na karu za Leelanda Palmera se sejde značná část postav seriálu, kde dojde i k nedůležité hádce starosty s jeho bratrem, čímž dostal tento díl název. Na scénu se jako hlavní záporák vrací Jean Renault v podobě charismatického Michaela Parkse. Že seriál nekončí a má stále kde čerpat ze studnic tajemna a mysteriózna, nás přesvědčí závěr dílu. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! V dnešní době by nebylo možné, aby tento seriál spatřil světlo světa, protože zcela nerespektuje povinnou rasovou a genderovou vyváženost. Nejenže se zde naprosto nevyskytují žádní mužští milovníci strkání penisů do zadků, ale dokonce tu až dosud nebyla k vidění žádná opička, pokud mě paměť nešálí. Jeden rákosník, jedna rákosnička a jeden rudoch bylo trošku málo. Líbí se mi mnohovrstvost příběhu. Vrah Laury byl sice dopaden, ale stále zůstala zcela nedořešená situace kolem drog a především tajemství, která skrývá místní les. Velkou část stopáže to vypadalo na takový poklidný díl, kdy se agent Cooper rozloučí se spokojenými obyvateli Twin Peaks a půjde o případ dál. Vstup opičky ovšem události lehce rozvířil. Trošku cítím ve vzduchu závan korupce. Nedivil bych se, kdyby na Coopera vypustil z klece právě Renault, který se jej tak vehementně snaží odstranit ze světa. Moc se mi líbil skrytý rasismus, kdy se Harry rozloučil s opičkou se slovy, aby si opička při odchodu dala kávu. Lynch přeci jen rozhodně má smysl pro humor. Závěr vypadal opět velice tajuplně a určitě otevřel nová tajemství. Naopak mě začíná více a více nudit dějová linka kolem Bobbyho a Shelly a ještě o stupeň nudnějším shledávám romantický trojúhelník kolem záletnice Lucy. Ocenil bych, kdyby jim bylo v budoucnu věnováno minimum času, nejlépe vůbec žádný. Slabší 4 kousky. ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama