Reklama

Reklama

Recenze (17)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jedna postranní dějová linka je pořešena, byť pár věcí k dokopnutí do branky zde ještě zůstává. Bývalý ředitel školy nám toho už moc neřekne, když holt ztrácí hlavu (respektive její část); zdá se, že ti strašidelní bezdomovci jsou nějak napojeni na zlého Coopera. Tak snad major Brix zanechal naší policejní stanici v Twin Peaks nějaké poselství, nuže k ohni s ním pojďme. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Doposud rozhodně jedna z nejlepších epizod. Je neuvěřitelné, kolik různorodého obsahu se Lynchovi podaří nacpat do jediné hodiny. Tady je opravdu úplně všechno, co kdy dělalo Twin Peaks tak skvělým. Bizarnost nejhrubšího zrna. Od zatraceně dobré kávy, přes nahé, o hlavu zkrácené, mrtvoly, vraždící přízraky, které dovedou nechat explodovat lidskou hlavu, střílející děti, rozpadlé vztahy z úvodních sérií, děti, které jsou "dokonalými" kopiemi svých rodičů, tajné souřadnice, vesmírné úkazy, řádící Lynch, nádherná hudba, nesmírně zajímavé nové postavy, u kterých máte pocit, že jsou s námi odjakživa, sny předpovídající budoucnost a nakonec naprosto fantastický požitkář, milovník kávy a pojídač koláčů Dougie Jones, za kterým stojí všichni duchové z lóže. Strašně se mi líbí, jak si s námi Lynch pohrává, už mockrát jsem měl při pohledu na Coopera pocit, že právě nastal ten okamžik a on si na všechno vzpomněl. Neskutečná směsice miliardy žánrů, která kupodivu luxusně funguje, je nesmírně zajímavá a absolutně nepředvídatelná a není možné od ní odvrátit zrak. V Twin Peaks se mi šíleně líbí i po letech. [90 %] ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť skvostná práca mága Angela Badalamentiho s hudbou aj zvukmi. Samozrejme, v spolupráci s Lynchom vytvoril neopakovateľnú atmosféru. Napínajú zábermi vraždy, keď telo neukážu divákovi dovtedy, dokedy ho neuvidia všetci prítomní. Rodinné drámy aj strety dvoch svetov idú opäť naplno. Bizarné príhody, streľba vystupňovaná nervozitou premenená v nechutnosť, dáma s polenom, pomalá logika členov policajnej stanice. Dialógy, ktorými sa veci dopodrobna vysvetľujú aj výrazy tváre, čo povedia viac, než tisíc slov. Všetko, čo máme na Twin Peaks radi plus upgrade, ktorým ho Lynch v tomto storočí vylepšil. Radosť v závere je neopísateľná a dialógy neuveriteľne vtipné. - But smoking is bad for you. I know. ”Fuck you, Albert. ” - Thats right. Fuck you, Albert. ()

Horal.P 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pořád strašně natahované a už jsem se smířil s tím že, Cooper bude vystupovat jako blb až do konce seriálu...možná mimo úplný závěr To co se u Coopera jevilo jako legrácka v prvních dílech, bohužel pokračuje dál - tohle není Twin Peaks na které jsem se těšil. Vím, že není snadné po 25 letech navázat, ale pro mě je více zklamání než nadšení. Nostalgie částečně funguje, ale nové postavy jsou dost mimo a dějově je to místy nuda...navíc brutalita zde působí dost samoúčelně...viz díl č.8 Zcela jistě dokoukám, ale pak si pustím znovu 1 a 2 řadu. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„POZOR, OBSAH SPOILEROV" . Bohužiaľ, nachádzam sa medzi samými 5 hviezdičkovými komentármi ( úplne zbytočne som sa tešil ! ), s ktorými sa absolútne nemôžem stotožniť ! Nevravím, že je to úplne nudné, ale očakával som viac. Bol som svedkom niekoľkých absurdných, či skôr lepšie povedané, bizarných, divných situácii, ktoré ale patria do popisovaného seriálu, ten ide na vec maximálne odlišne, ako bolo tomu v minulosti ! Na jednej strane mi to nevadí, ale na strane druhej, mi to občas lezie na city. Zástupca šerifa Bobby Briggs a Shelly Johnson, inak pamätám si na nich dvoch, spred niekoľkých dekád, keď mali spolu vybudovaný vzťah, za chrbátom Lea Johnsona, aktuálne disponujú spoločnou dcérou Becky, ktorá je extrémne rozzúrená, ako LEV... Zbadal som taktiež : čiernu dieru, nahú mŕtvolu bez hlavy, či tentokrát ďalšia ľudská hlava pekne explodovala, alebo aj pozoruhodný prízrak sa vedľa týchto javov potuloval. Vymenujem 3 KOČKY, ktoré mi vylepšujú náladu. Prvé dve sa pohybujú s Gordonom Coleom, t. j. Tammy Preston a Diane Evans, vskutku, radosť sa nimi kochať, ešte sa rád pokochám zajačikom, ako vystrihnutým z pánskeho magazínu PLAYBOY, CANDIE, ktorá je väčšinou duchom neprítomná. Motá sa za bratmi Mitchumovcami ( Rodney a Bradley, naozaj podarení bratia, keď spia, tak ani jesť nepýtajú... ) A práve oni sa tak trochu opália na Dougieovi Jonesovi, totiž, pôvodne ho chcú v púšti zahlušiť, ale v krabici sa nachádza čerešňový koláč, ktorý sa prisnil Bradleymu... , a to mu mimochodom zachráni život + v saku má tučný šek, ktorý bratom vyčarí dokonalý úsmev na tvárach, a tak pôjdu spolu na večeru, kde stretne starú paní, ktorá si ho pamätá, ako MR. JACKPOT. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama