Reklama

Reklama

Recenze (32)

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak Twin Peaks začíná solidně gradovat a nabírat na obrátkách!! A konečně zazněly i dva kultovní hudební motivy z původního seriálu a to zrovna v parádních působivých situacích. Pecka, bomba, Lynch je borec!! Jen mě začíná moc mrzet, že všemu tomuhle mysterióznímu divadýlku bude už tak záhy konec.... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

16 dílů to trvalo a Cooper se probudil za pět dvanáct, aby se mohl zúčastnit jistě epického finále tohoto epického seriálu. Moc se mi líbila vtipná vsuvečka, které se účastnil nasraný skin a žena, která měla krámy. Názorná ukázka toho, jak málo stačí k velkolepé sousedské přestřelce. Je šílený nezvyk sledovat nyní Coopera, kterému se huba nezavře. Brutálně sympaticky napsaná a zahraná postava a nemůže existovat snad jediná živá bytost, které by byl ten člověk nesympatický. Luxusní epizoda a pořádně hluboký nádech před finálem. Trošku mi začíná být teskno, když si představím, že mě čekají poslední dva díly. [90 %] ()

Reklama

swiss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při závěrečné písni jsem si říkal, jak rychle tenhle díl utekl. Obávám se, že byl možná nejlepší z celé série i díky očekávané proměně. Ale ono to písní nekončí a přichází další nápověda. V tomhle dílu se toho na Lynchovy poměry vysvětluje poměrně hodně, takže se obávám dalšího zašmodrchání ve finále. Ale od toho Lynche, my bezduchá hovada, máme, ne? ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla panečku jízda. Dovolím si tvrdit, že všechno na co tady fanoušci TP je v téhle epizodě, a že se s tím nesere. Naprostý kontrast, proti zdlouhavým ostatním dílům. Hudba Badalamentiho ze starého Twin Peaks, na konci mindfuck. Proste díl Twin Peaks jak má být. Škoda že už v Cooperovi nevidím moc toho Coopera, ale Dougieho :D Možná se to ještě změní v nadcházejících epizodách :) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu další skvělou epizodu, jehož hlavní událostí je to, že se nám Dale Cooper konečně probral z tranzu (a taky hláška I´m FBI.). Děj se taky celkem posunul a přibylo hned několik nových zvratů, včetně toho finálního, na který jsem civěl s otevřenou hubou. No, zbývají se dvě epizody, moje teorie o tom, co se stane zatím ještě nebyla potvrzena, ale ani vyvrácena, jenže objevují se tu jisté náznaky, že by to tak být mohlo. Nechci předbíhat, nějaký ucelený dojem a děj poskládám dohromady až v poslední epizodě, nebo v komentáři k celé sérii (jestli se mi ho bude chtít psát). Každopádně, zbývají už jen dvě epizody a jsem zvědavý, co na mě ještě čeká. Snad to bude mít aspoň částečně uzavřený konec. Dneska to je opět za 5*, ale za nejlepší epizodu třetí série Twin Peaks bych to fakt neoznačil. 5* ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama