Reklama

Reklama

Městečko Twin Peaks

(seriál)
  • USA Twin Peaks (více)
Trailer
Drama / Mysteriózní
USA, (1990–2017), 42 h 53 min (Minutáž: 46–94 min)

Hrají:

Kyle MacLachlan, Michael Horse, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Richard Beymer, Sherilyn Fenn, Harry Goaz, Michael Ontkean, Lara Flynn Boyle, Warren Frost (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Ve Twin Peaks je nalezena brutálně zavražděná Laura Palmer. Zvláštní agent FBI Dale Cooper (Kyle MacLachlan) spolu se šerifem Harrym S. Trumanem (Michael Ontkean) brzy zjistí, že v tomhle napohled spořádaném maloměstě není nic takové, jak se zdá. (Magic Box)

Recenze uživatele Tosim k tomuto seriálu (2)

Městečko Twin Peaks (1990) 

Neuvěřitelné. Nikdy by mě nenapadalo, že se takovým způsobem dá ztvárnit "pouhý" televizní seriál. JAK JE ANNIE? ()

Návrat (2017) (S03) 

Já...už nějak Lynche přestávám analyzovat, pátrat po teoriích, páč si myslím, že je to zbytečné. Třetí řadu Pin Tweaks jsem já osobně nějak pochopil a i kdyby nás tvůrce chtěl vodit za nos a do svého díla dát cokoliv, co dává smysl méně (díl osmý), stejně by se našel někdo, kdo by přišel s jakýmkoliv vysvětlením a mě by stejně tenhle seriál fascinovat nepřestal. Jsem prostě rozkročen mezi tím vyprávěním, co je vstřícnější k divákovi a Lynchovým postmodernismem a experimenty a JEŠTĚ POŘÁD mě to baví, jen už méně, než kdysi. 70%. ()

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Spielberg obsadil Davida Lynche

Spielberg obsadil Davida Lynche

05.02.2022

Režisér Steven Spielberg (Ready Player One, West Side Story, Čelisti) už je pilně v procesu příprav svého dalšího filmu. Ten ponese název The Fabelmans a měl by do velké míry být režisérovou… (více)

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama