Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro někoho by ochrana syna prezidenta Spojených států byla velkou ctí, ale pro agenta tajné služby Sama Simmse je to ta nejhorší noční můra. Třináctiletý Luke Davenport totiž raději vymýšlí lumpárny, než by se řídil bezpečnostními pravidly. Touží být obyčejným klukem a zapadnout mezi své vrstevníky. Když do jeho života vtrhne Simms, se srandičkami je konec. Když Luka pozve spolužačka do kina, je nešťastný, že nemůže jít. Simmsovi je ho líto, vezme ho v přestrojení ven, učí ho boxovat, aby se ubránil. Tajně ho dostane i na školní bál, ale tam se vše provalí a Simms je propuštěn. Luke mezitím uteče z domu a chce se setkat s jediným přítelem z internetu. Hrozí mu však nebezpečí, protože po něm jde jeho bývalý strážce. Simms je ale na svém místě. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

JohnnyD - kurva jó! Jenom proto, že čekám nenáročnou komedii nemusím dostat pitvořícího se černocha, "originální zápletku" a neskutečně klišovitý děj. Malý prezidentský synek nesnáší zazobanej život v Bílém domě, kamarádi ho šikanují, je zabouchnutý do protivný holky a takový ty kraviny. No a sokem v životě i v lásce nejsou islámští fundamentalisti, ale bloňďáček Ty Bryan (na toho namachrovaného floutka jsem byl alergický už v Kutilu Timovi). A jak myslíte, že to dopadne? Sinbad zahyne při výbuchu bomby a holka se na prezidentskýho vyprdne a odejde raději s blonďákem. A prezidentskýmu rupne v bedně a řekne fotříkovi aby vyhodil celou školu do luftu... Ale kdeže. Happy end bude... No kravina. Raději bych na ně poslal FLJ. Spíše LFJ. A nebo ne - JLF bude stačit... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

woody - kurva odpad? No nič, ja som sa bavil dobre. Sinbad je fakt geniálny a svoju rolu si kráľovky užíva. Čakal som, že tento film bude typický disneyovský sranec plný detinského humoru, ale nie! Ten tu nie je, ale miesto neho sú tu chytré dialógy a inteligentný humor. No to som trošku prehnal :), ale aj tak to nie je infantilná ptákovina! Ako som povedal, Sinbad je skvelý a môže sa oprieť o dobrý scenár, ktorý ho podporuje v jeho talente. Dej je plný klišé, ale sme u Disneyho, tak to sa dalo čakať (pre nevedomých - TO SA DALO ČAKAŤ!). celkovo som nadmieru spokojný a rád si to ešte niekedy pozriem. Proste príjemná, nenáročná, klasická, klišovitá disneyho komédia. PS: čo ste čakali? Life of Brian? pf... ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se rozpoměl díky vypisování šeku v krásném starém romantickém filmu :-). Posléze mi na mysli vytanul zmrzlinový kyblík a počítač Mackintosh, které v této komedii taktéž sehrály roli... Jako malému se mi to líbilo a celkem si film i pamatuji; taková lehce podprůměrná komedie (kritický objektivní pohled). ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Vedle toho, že se jedná o nanejvýš vyčerpané a ztrapněné téma, tak si můžeme o všech obvyklých "přednostech" těhle "chlapecko-akčních" komediích, tedy o byť jen náznacích slušné situační komiky, slovního vtipu nebo "dětské akčnosti" pouze nechat zdát. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama