Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Evžen má chřipku a stůně. Bohouš dostane telegram, že jeho kamarád, s nímž byl v Turecku na montážích, zemřel. Před pražským krematoriem se však ukáže, že to byl jen vtip. Bohouš se tam s kamarádem Balabánem setká. Zatím Evžen s Fuchsovou, která o něho v době nemoci pečuje, nacvičují záchranu ohrožených dýcháním z úst do úst. Bohouš přivádí kamaráda z montáží Toníka Balabána do chalupy. Evžen se Bohoušovi svěří, že v horečce málem slíbil Fuchsové manželství. Ten vidí, že Evženova svoboda je nebezpečně ohrožena. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (13)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To mám tak rád, když se někdo uleje na funus a potom kritizuje!" Odcestovavší Kemr nedohliada na chorobou oslabeného Sováka a ten podľahne Bohdalovej čaru. "Já ti budu dělat squaw." Po návrate s nebožtíckou posilou Prachařom sa ho spoločne pokúsia dostať z jej osídiel, ale veci sa vyvŕbia nečakaným smerom. "Kdybys viděl jak nás honila kolem mešity!" Trochu humoru, trochu clivých rečí o postrádanom kúzle domova, trochu mágie vo varieté. Štyri slivkové gule. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Jako dvacetiletý permanentní chalupář jsem pocítil lehkou žádost, podívat se zkusmo na seriál "Chalupáři", který kdysi dávno proběhl televizí. Tenkrát jsme se na takové věci nedívali, příliš to patřilo k establišmentu, byl to život na druhém břehu, který nás bytostně nezajímal. Od té doby se ale nic nezměnilo, laciný a pokleslý humor s dětskými vtípky, naivní příběh, exhaltované herectví, co víc... ()

Reklama

HellFireFery 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl, kterému k dokonalosti jedna hvězda schází. Přestože je zápletka zajímavá, tak z mého pohledu to dělá z postavy Fuchsové obyčejnou rajdu, což se trochu vymyká tomu, jak působila do tohoto dílu. O veselé momenty opět není nouze (hvízdání pana Humla mě dostalo :D) a kvalitu si to stále drží. Jen to zkrátka na předchozí díly nestačí. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se u krematoria ve Strašnicích v Praze a chata paní Fuchsové (Jiřina Bohdalová) se nachází v Dobříši na adrese Nad Prachandou 846. (SONY_)
  • Císař (Josef Kemr) a Balabán (Ilja Prachař) zapíjejí setkání v restauraci na dnešní adrese náměstí Míru 1221/4 na Vinohradech. (sator)
  • Bohouš (Josef Kemr) opravuje fén na vlasy typ 521, výrobek z Novoborských strojíren. (sator)

Reklama

Reklama