Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáctým dílem oblíbeného komediálního seriálu se příběhy uzavírají. V Třešňové jako by se lidé nakazili svatebním virem. Bohouš s Evženem jsou zprvu ze svatby své přítelkyně poněkud zaskočeni a každému z nich se mihne hlavou stejná myšlenka, že po jejím boku mohli stát i oni. Nakonec ale usoudí, že jejich mládenecký život má přece jen něco do sebe. A druhý pár? Zcela nečekaně se žení také Evženův vnuk. A že jsou obyvatelé vesnice přátelští a vstřícní lidé, mají pro novomanžele přichystané překvapení... (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pijte to pomalu, děti, je to drahý." Humlov vnuk odpromuje, nafasuje diplom a hneď by sa chcel, k neveľkej radosti rodičov, ženiť. Tí s ním majú veľké plány, ale on sa rozhodne bojovať proti depopulácii vidieka a ako správny charakter odmieta aj ponuky bohatého Američana na výhodný biznis. "Jéžiš, jen aby jim nechtěl koupit Trabanta!" "To by neříkal auťák, prosím tě!" Evžen s Bohoušom si považujú kľudné staromládenecké starnutie a na záver znovu hrá dychovka. Štyri kľuky od Laurina a Klementa. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...posledná časť tiež výborná....dobré bolo,že i keď šlo o samostané časti -predsa len sa príbeh postupne vývíjal a mal časovú súslednosť.........veľká škoda,že len 11-častí sa natočilo.... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejznámější český letní seriál se ubírá ke svému konci, a jako svůj konec si vybral svatbu Humlova vnuka. Oklikou se také vrátíme k prvnímu dílu, a řešení společného bydlení. Dějové linky jsou uzavřeny podle mě vcelku uspokojivě. Prim už zde hraje spíše taková nostalgická atmosféra, kdy je vidět, že se jedná o poslední díl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Během scény v garážích lze zahlédnout v čase 12:56 pohybující se mikrofon. (Duoscop)

Reklama

Reklama