Reklama

Reklama

Mistr kickboxu

  • Česko Parťáci (více)
Trailer

Teenager Barry Gabrewsky je nemotorný samotář, který trpí astmatickou chorobou. Kvůli svému neduhu se stává terčem posměchu svých spolužáků, zejména pak školního rváče Randyho. A tak si Barry, aby unikl svým problémům, představuje sám sebe jako partnera svého bojového hrdiny z dobrodružných seriálů - Chucka Norrise. Jako mistři bojového umění se spolu dostanou do dusných džunglí Vietnamu a na vyprahlé pouště jihozápadu, kde překazí lotrovské úklady a sranou se zachránci krásné ženy. Ve škole nemají pro Barryho fantazírování pochopení - kromě učitelky Noreen Chen. Ta jej seznámí se svým strýcem, který začne Barryho učit karate. Barry pomalu získává sebedůvěru. Nakonec přijímá i výzvu svého spolužáka Randyho, aby změřili své síly na vrcholném turnaji karate, kterého se osobně účastní i Chuck Norris... (Intersonic)

(více)

Recenze (100)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jo jo, když mi bylo deset, byl tenhle film super. Zábava, akce, Chuck Norris:) Dnes už je všechno jinak, ale z nostalgie...ne, moment, vlastně tam byla jedna nezapomenutelná scéna - parodie na Norrisova Hitmana:) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $17,180,393Tržby Celosvetovo $18,300,000║ dosť obľúbení video film z 90.rokov keď frčali filmy ako Karate Kid, Karate Tiger či Americký Ninja /60%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Na tomhle jsem ujížděl, když jsem chodil do školky. Pamatuji si, že jsme si s kamarádem ve školce na to hráli, že já jsem Chuck on Barry a naopak. Ještě dnes se tomu smějeme. Opravdu jsme ten film spolu milovali. Nemůžu jinak. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris a Berry nakopou všem prdel a komu se to nelíbí ať si de stěžovat Chuckovi on mu to svojí nožní otočkou vysvětlí. Jako malý byly pro mě Mistr kickboxu společně s Karate Kidem a Karate tigerem 1 pohádkově inspirujícími vzorovými filmy a i kdybych Chucka Norrise proklínal do nekonečna ve všech jeho filmech, za tento film kde stvárnil sebe sama v sebeironickém hávu mu děkuji. "Vždycky jsem chtěl vědět jestli jseš fakt dobrej" "Zažiješ to jenom jednou Stone" Film určený především mladšímu publiku, ve kterém jsou dobré hlášky, vtip, fantazie, chytlavá hudba, efekty i příběh. Od tréninku, až po Turnaj skvělá zábava a zapálené cihly na přeražení, stejně jako Nunchaku představení nemělo chybu. 65 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pohodový mix Karate Kida a Posledního akčního hrdiny podle bratrů Norrisů a Chuckův nejlepší film, zároveň shrnující jeho dosavadní filmografii. Jonathan Brandis je fajn, další plus za Danicu McKellar - Vinnie z Báječných let, jen ten záporák by nemusel tak přehrávat. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý film s Chuckom Norrisom, ktorý patrí medzi jeho slabšie filmy. Má zaujímavý príbeh, ktorého základ už bol použitý viackrát, ale v tomto prípade je originálne spracovaný, čo vôbec nie je nevýhodou. Opäť je to jeden z Norrisových správnych filmov, ktorý sa zameriava na zdvíhanie sebavedomia jedného teenagera, ktorý je terčom posmechu zo strany nielen spolužiakov. O akčných scénach sa dá hovoriť len ťažko, nie že by boli zlé, ale prakticky všetky sú komediálne. zaujme hlavne paródia na filmy Nezvestní v boji a Hitman 3: likvidátor. Len škoda, že záporáci v týchto paródiách sú úplne trápni. Ako to už býva, tak najlepšou časťou týchto filmov je koniec, teda už samotný turnaj, kde poteší hlavne Norrisom súboj, ale celý je plný rôznych zaujímavých disciplín. Myslím si, že nápad tohto filmu, kde je hlavný hrdina fanúšikom nejakého známeho človeka a neskôr sa s ním aj stretne je dosť dobrý a mohol by sa vyskytovať aj častejšie. A som spokojný aj s hereckým obsadením, lebo všetky dôležité postavy sú dobre obsadené. Dosť ma tu zaujala aj hudba. Ja mám určite radšej Norrisove typické akčné filmy, ale ani takýto film občas nezaškodí. Objektívna kvalita filmu-65%, film sa páči mne na 58%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sabaironická, parodická reakcia na akčné, karate filmy, aké sa točili v osemdesiatých rokoch. Príbehy o mladých, talentovaných, pozitívnych, vytrénovaných mladíkoch, čo podsúpia náročný výcvik, aby sa vo finále mohli stať majstrami niektorého z bojových športov. Vyhrať turnaj, získať rešpekt, prípadne pomstiť smrť niekoho z blízkych. "Majster kickboxu" má tú výhodu, že sa neberie tak smrteľne vážne, ako tomu bolo pri tituloch, ktoré mu poslúžili ako predloha. Je to zároveň aj najlepší film režiséra Aarona Norrisa, brat Chucka Norrisa. Ten si v tomto snímku zahral sám seba. Veď kto by dokázal zahrať Chucka Norrisa? Jedine Chuck Norris! *** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Chucka mám rád, ale tohle mě ani za starých časů moc nebavilo a když jsem si to nedávno náhodou pustil, tak se ten dojem nijak nezměnil. Dokonce mi to místy přišlo tak infantilní a stupidní, že jsem uvažoval, že i půjdu s původním hodnocením ještě dolů, ale nakonec jsem ho nechal i díky spektakulárnímu zážitku z původního dabingu od Intersonicu, protože to je něco tak geniálně zfušovaného, že vás to zaručeně dostane. Aspon já z toho šel do kolen. Prupovídky toho blbečka ve final fightu s Chuckem to je fakt něco. Já tě zabijuuuu!!!25% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapivě snesitelné i přes to jak mě zaskočilo, že zde Chuck vůbec nehraje hlavní roli. Vysledoval jsem že dříve než Arnold v Posledním akčním hrdinovi, si ze sebe udělal srandu Chuck Norris. Mistr kickboxu je tím správným výchovným karate filmem, který bych s chutí jednou pustil svému synkovi. Brácha režisér Norris se evidentně lepší každým filmem. 50% ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Dobu simultáně dabovaných videokazet už jsem bohužel nezažil a tak byl Mistr Kickboxu mým úplně prvním setkáním s velkým Chuckem. A já na něj tehdy čučel a říkal si "Kdopak to je ten pan Norris? To bude asi velký drsňák..." a strašně jsem si přál viděť některý z těch jeho úžasných akčních filmů, jejichž ukázkama je tenhle film prošpikovaný. Kdybych ovšem v té době věděl, že je vlastně Mistr Kickboxu daleko lepší než většina z nich... No, naštěstí jsem to nevěděl a tak mi na něj zůstávají jen ty nejlepší vzpomínky na mlácení se nunchuckama;) do koulí, bílé ninji s ultrarychlýma nohama a Chucka nakopávajícího zadek hlavního záporáka. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Povedená taškařice, na kterou se člověk podívá jedině tehdy, je-li fanoušek Chucka Norrise. Pro mládež má Sidekicks určitě ještě něco navíc. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Když jsem to viděl před cca deseti lety, byl jsem z toho úplně na větvi. Dávám vysoké hodnocení, protože si ještě teď pamatuju, jak moc mě to bavilo... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně solidní film, který dobře působí i jako rodinné drama. Chuck Norris zde hraje sám sebe a celkově mě film zaujal, kdy má mladý Jonathan Brandis obvyklé pubertální problémy, je uzavřený do sebe a má živé sny o Chucku Norrisovi. O akci tady vůbec nejde. Konec filmu, kde je turnaj je nejlepší. Celkově hodnotím film na 82% = **** ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeste z dob, kdy se na Chucka vtipky nedelaly, ale stejne je to vtipne. Vypravi o tom, ze se nam muzou splnit i ty nejdivocejsi sny, kdyz pro to neco udelame. Je to proste dalsi moje detska srdcovka s Jonathanem Brandisem. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Variace Karate Kida ozvláštněná občas vtipně ujetými sny hlavního hrdiny... mile zábavná podívaná, která je vlastně splněným snem každého, kdo má nějaký ten idol. V tomto případě Chucka Norrise, který tu zábavným způsobem dotahuje k dokonalosti svůj kultovní status. I po letech se mi to hodně líbilo. ()

Reklama

Reklama