Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata - Série 2

(série)
Drama / Rodinný / Komedie
USA, (2001–2002), 16 h 10 min (Minutáž: 42–45 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Melissa McCarthy, Keiko Agena, Yanic Truesdale, Scott Patterson, Jared Padalecki, Kelly Bishop, Edward Herrmann, Liz Torres (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Christopher se důvěrněji sblíží s Rory a Lorelai, Dean narazí na soka v lásce a ve Stars Hollow se bude strojit svatba. (Netflix)

Recenze (4)

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejmilejší holka na světě Rory má problém. Chodí s Deanem, který je k ní maximálně hodný, ale ve skutečnosti je zamilovaná do jiného. Je to pochopitelné, protože Jesse je ten správný tajemný hezoun a navíc spolu sdílí lásku pro literaturu a hlubší konverzace. Tenhle milostný trojúhelník je pak někdy pořádně nepříjemné a smutné sledovat. Dean ani Rory neví co s tím a oba dělají (logicky, vzhledem k svému věku) chyby. Víc tedy Rory. Přesto mám pořád všechny hlavní postavy rád a baví mě sledovat jejich osudy. Občas se vyskytne nějaký ten zajímavý příběh a kromě různých dramatických chvil má seriál obecně spíše pohodovější ráz. A taky bývá místy pořádně ujetý a vtipný. A různých narážek na popkulturu je tu zhruba milion. V téhle sérii například místní pošuk Kirk natočí vynikající amatérský film, který působí, jako kdyby se nejhorší režisér všech dob Ed Wood pokusil natočit film Davida Lynche. Slavnostní promítání tohoto geniálního snímku považuju za zatím ten nejvtipnější moment Gilmorek. Pořád skvělý seriál. (8/10) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Když Lorelai (Lauren Graham) nandavá piškotový moučník na talíř a poté hovoří s Rory (Alexis Bledel), tak se mění rozestavení piškotů, aniž by s nimi někdo hýbal. (Reesam)

Reklama

Reklama