Reklama

Reklama

Gilmorova děvčata

(seriál)
  • USA Gilmore Girls (více)
Drama / Rodinný / Komedie
USA, (2000–2007), 116 h 19 min (Minutáž: 40–60 min)

Hrají:

Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Melissa McCarthy, Edward Herrmann, Keiko Agena, Liza Weil, Yanic Truesdale, Liz Torres (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(153)

Vítejte ve Stars Hollow v Connecticutu. Okouzlující, malé a tak trošku zastrčené městečko proslulo idylicky zelenými trávníky před malebnými dřevěnými domy a tolika podivuhodnými postavičkami, že hravě zalidní každou slavnost, vinobraní nebo piknik. Právě tady se setkáváme s tvrdohlavou třicátnicí Lauren Gilmorovou (Lauren Grahamová), která si zařídí pěkný, pohodlný, kávou provoněný život nejen pro sebe, ale i pro svou podobně umíněnou dospívající dceru Rory (Alexis Bledelová). Jenže když Rory přestává snít o budoucích studiích na privátní škole a Harvardově univerzitě, a místo toho se zaměří na kluky a vlastní dospěláckou soběstačnost, Lauren v ní najednou vidí stejnou rebelku, jakou byla sama – před 16 lety. Slavný komediálně dramatický seriál Gilmorova děvčata zaujal zvídavé diváky a nadchnul náročné kritiky. Zaměřuje se na vztah mladé nekonvenční matky s inteligentní náctiletou dcerou a jeho hlavním tématem jsou trable s rodinou, láskou, přátelstvím, vzděláváním, ambicemi, zklamáním a generačními i společenskými rozdíly. Pečlivě promyšlené zápletky jsou prošpikované zábavnými popkulturními vtípky a narážkami. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Tom_Lachtan k tomuto seriálu (1)

Gilmorova děvčata (2000) 

největší koncentrace vyrovnaných, vtipných dialogů na centimetr čtvereční co jsem kdy viděl + zajímavý příběh a výborné postavy ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Gilmorova děvčata se vrací

Gilmorova děvčata se vrací

31.01.2016

Říjnové zvěsti se potvrdily! Netflix opravdu koupil práva na Gilmorova děvčata a chystá pokračování, ve kterém se vrátí většina stěžejních hrdinů. Účast v dalších epizodách potvrdili Lauren Graham … (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama