Power Rangers In Space (TV seriál)

Akční / Dobrodružný / Komedie / Sci-Fi

USA / Francie / Japonsko, 1998, 30 min

• Spinosaurus

Hrozné. Už se jen těším až tam příjde Lucie a vytasí na ty trapné formelíny Ferdu a Ferdu. To by byl teprve ten správnej match.(3.12.2007)

• wosho

Kdyby se Power Rangers spíše zaměřovali na dospělejší publikum (né na malé haranty) a celou tu debilnost by obalily pořádnou krvavou brutalitou s přídavkem erotiky za hranicí soft porna-to by bylo pokoukání. Takhle je to jen debilita gargantuovských rozměrů co prostřednictvím jemného násilí vychovává nové Mirky Dušíny. PS: tento komentář jsem záměrně použil u vícero dílů Power Rangers-né z nedostatku invence, či lenosti, ale jako cílenou ukázku originality (každý díl, či série je skoro totožná) tohodle seriálu :-)(23.6.2009)

• phata

Zlej sen, tihle Power Rangers.(26.7.2008)

Kultovní sračka.(12.10.2008)

• Kracken

ty kostýmy jsou vážně strašný.(19.11.2008)

• Redix

Kokotina na entou.(11.12.2007)

• dražis

Jak už jsem jednou psal...morfuju to do prdele.(22.9.2008)

• Ravi

Chudáci děti(15.1.2011)

• Grimlok

Viděl jsem první díl a byl jsem znechucen. Poslední díl, kterej jsem z Power Rangers viděl celej.(28.4.2008)

• Stíba

Rád bych dal alespoň půlhvězdu za nostalgický pocit z dětství ale tady to opravdu nejde... díky bohu, že jsem z toho vyrostl...(21.1.2010)

• Hapretor

Another shit!(4.5.2011)

Já nevím,jestli to je to,co myslím,že je,ale dejme tomu,že to jsou strážci vesmíru,který dávali na nově."Morfujeme..." a takový blbosti.Dnes bych tomu dal 2* za snahu a (na tu dobu) mírně nadprůměrné efekty.Ovšem tenkrát jsem to hrozně žral a pořád mám ten nádech v sobě.Kdybych to viděl třeba znova,okamžitě bych letěl změnit rozhodnutí a dal třeba odpad!.Ale já to neviděl,naposled jsem to viděl,když se mi to moc líbilo...takže pro mě je to jasné(29.9.2006)

• spacemaster

Kdyby všechno bylo tak dětinsky prosté jak si to z tohodle pamatuju, tak už bysme byli bůhví kde a bůh ví co.(6.8.2011)

Seriál je ptákovina. Dávám 5 hvězdiček jen za to že zde ve dou dílech vystupují želvy ninja (Ninja Turtles The Next mutation).(8.5.2010)