Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jih Indie, konec druhého tisíciletí... Hanou je divoká opička (osiřelý dobrotivý makak s růžovým obličejem a světle hnědou srstí, malým nosem a velkýma ušima), patřící k horskému klanu, který vládne starobylému městu Vijaynagar, rozsáhlému centru zapomenutého císařství, založeného ve 13. století. Dcera vůdce opičího kmene, malá Jeela (narozená ve stejný den jako Hanou), pociťuje k Hanou lásku. To se však příčí starému opičímu vůdci jménem Long Tooth (Dlouhý zub) a tento dominantní samec nemůže snést, že se Hanou stýká s jeho dcerou. Vyžene ho z hor a zanechá Hanou samotného uprostřed prapodivného světa lidí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim, když tam jsou ty opoce, tak mi to přijde víc jak záběry z dokumentárního filmu, ke kterymu někdo dal příběh, než jako hranej film. A tam, kde jsou lidi, je to moc indicky, jak z Bollywoodu. Ani nevim, proč sem na to koukal a kde sem ten film vzal, ale moc mě teda nenadchl... Do toho ten lidskej dlouhovlasej poustevník ala opičí muž, to byl jakejsi divnej hipík... Do toho útočící opice, uplny přepadovy komando, no shit. Cely mi to prostě nějak nesedělo... ()

Reklama

balba 

všechny recenze uživatele

vyprávění o přátelství člověka a zvířete nabízí tradiční komické i zajímavé scénky.Hanuman je prostě zvířecí pohádka s věčnou legendou. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tenhle film snad třikrát, pokaždé v nějaké české celostátní televizi... jak je možné, že to vidělo tak málo lidí? ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem nějak zabavit děti a v rámci cestování po světě navštívit Indii. To pvní se moc nepovedlo, děti film nebavil a brzo utekly. Já nejsem pravda cílová skupina, ale řekla bych, že pro dětského diváka to bylo moc dlouhé a mělo to málo akce, pro dospělého to bylo příliš naivní. Ocenila jsem podobu hlavního mužského hrdiny s opičákem. Zřejmě kouzlo nechtěného. :o) Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama