Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (156)

Gechitka 

všechny recenze uživatele

To já taky, milovala jsem tento seriál a miluji ho dodnes. Všichni co chtějí pokračování, tak to dejte vědět přes tenhle odkaz (je nutné mít facebook): https://www.facebook.com/thelostworldfans/. Zde je připnutý příspěvek na zdi, kde se ptají, zda chceme pokračování (je z 8/2017). Když nás bude dost, tak budou uvažovat o natáčení 4. série. Dívala jsem se i na fotky herců a i po 16 letech vypadají stále dobře, takže bych v tom časovém rozdílu neviděla důvod, otázka je, jestli i herci budou chtít pokračovat. Kdyby měl někdo zároveň zájem o přeložený scénář na dosud nenatočenou 4. řadu, tak ho mohu poslat emailem. Stačí mi napsat na email amaia@email.cz. Hezký den všem, nepolevme a neztrácejme víru, 4. série se určitě brzy natočí. Teď jsou dinosauři zase IN, dokazuje to nové ztvárnění filmu Jurský svět (2015), které letos (2018) bude mít pokračování. Nyní se už rozjela nová petice pro obnovu tohoto seriálu. Přihlásit se můžete zde: https://www.change.org/p/coote-hayes-productions-bring-back-the-lost-world-tlw-reunion-9487128a-e9f2-40b0-8737-79903d1c360b ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

No tak takhle nějak si představuju poplivání symbolů dobrodružných akčních sci-fi. Příběh, který se nemůže rohoupat kam vlastně chce směřovat, lecky podivné kostými a ještě podivnější scénáře. Z těch X dílů co jsem viděl mohu zcela oprávněně říct, že mýtus dinosurů je zde prezentován jedním obrovským dinosauřím lejnem, do kterého když šlápnete, hodně pomalu se dostáváte ven. Jasně že sázka na skoro nahou blondýnku leckdy vychází, ovšem dokáže ona sama utáhnou pajdavý děj? Kdepák! Jedna velká nuda, od první do poslední minuty. A když už se konečně něco ze začátku začne tvářit trochu obstojně, pokoněj to stupidním koncem. Nejen telenovelami jest živo peklo filmové a televizní tvorby. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kravina na entou. Je mi líto, že Jurský park pana Spielberga má podobně tragické následovníky. Škoda, že velké většina filmů o dinosaurech jsou stejné jako všechny dinosauří seriály hrozné hlouposti a patrný potenciál je na využit natolik, že uspokojí děti předškolního věku... Herci ani efekty nejsou vůbec dobré a celé to zachraňuje "vložení" na víkendové ráno, kdy opravdu nikdo intelektuálně na výši tohle nebude sledovat. I když ta Jennifer O´Dell... ()

Amarylliska 

všechny recenze uživatele

Seriál velice vzdálen od předlohy, slátanina možnýho, nemožnýho a naprosto divnýho.Ale prazdninová zábava, jo to byla :) Následně i poškolní zvuková kulisa při čekání na něco dalšího, následujici den ve škole jsme si s holkama ve třídě hrali na takový pseudoroleplay.(nižší ročníky zakl.školy:)) Hvězdička za sexy hrdinky,hvězdička za uberstylový domeček v koruně stromu a poslendí hvězdička za nostalgii. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Vůz, se kterým jezdí věštkyně Isadore, je pomalován obrazy, jejichž předlohou byly obrazy od českého umělce Zdeňka Buriana. (DinoRaptor)
  • Stratený svet sa dočkal troch sérií, no zostal nedokončený kvôli finančným problémom. (Greenpeacak)
  • Jennifer O'Dell (Veronica) si sama navrhla seriálový "outfit". (rador)

Reklama

Reklama