Reklama

Reklama

Ztracený svět

(seriál)
Austrálie / Kanada / Nový Zéland, (1999–2002), 47 h 57 min (Minutáž: 43–44 min)

Předloha:

Arthur Conan Doyle (kniha)

Kamera:

Ben Nott

Hrají:

Peter McCauley, Rachel Blakely, Jennifer O'Dell, William Snow, David Orth, Michael Sinelnikoff, Lara Cox, Alan Dale, Grant Bowler, Simmone Mackinnon (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Aby se zachránili, musí členové expedice přežít v podivném světě dinosaurů a najít cestu zpět... (oficiální text distributora)

Recenze (156)

Grogan 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem Doylův román nečetl a tudíž nemám s čím srovnávat, ale musím říct, že tenhle seriál celkem můžu. Je fakt, že scénáristé do seriálu naplácali vše možné i nemožné, takže ve výsledku jde o velmi úsměvnou záležitost, kde nedoporučuji příliš používat mozek a hledat nějakou logiku a smysluplnost. Když to dokážete, tak vás to možná bude i bavit. ()

Little bear 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co všichni proti tomuhle seriálu máte. Já jsem s ním maximálně spokojená, děj mě vzdycky bavil, i kdyz byl porad na stejne brdo, a hlavne mi hlavni hrdinove hodne prirostli k srdci. Dávám 5*, i kdyz jsem na konci chtela jednu hvězdičku ubrat za ty posledni dily - hlavně mě tam vytáčelo to, jak vzdycky jeden z hlavnich hrdinu na nekolik dilu zmizel a takhle se to tam stridalo, plus odchod Malona mě hodně mrzel, protoze mi tam pak dost chyběl, uz to prostě něbylo ono a jeste navíc nějaká pitomá Finn jako náhrazka ... hodně velká chyba. Co se týče otevřeného konce, tak taky nejsem zrovna dvakrát nadšená. Nejde o ten konec vesmíru, ale o to, ze kazdý zůstal sám a navíc s tak smutným osudem. Taky mohli udělat happy end. Nejoblíbenější postava: Lord John Roxton, nejoblíběnejší dvojce: Roxton a Marguerite - je jsem prostě zrala ;-) ()

Reklama

Janie. 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů mého dětství :) Nedávno jsem se k němu vrátila a pustila si pár dílů, je fascinující, že si i po těch deseti letech některé dialogy pamatuju dodnes zpaměti :D I když zpětně, z pohledu dospělého člověka, vidím některé nedostatky, dokážu se nad nimi jen pousmát. Už jen kvůli těm vzpomínkám :)) ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Je to také zvláštne komentovať tento seriál, pretože každú časť som videl aj niekoľkokrát a vždy sa mi to celkom páčilo. Možno ma to neohúrilo ale tí herci pôsobili tak príjemne a dobre sa na to pozeralo, napätie a všetko okolo, scény neboli nejako prepracované, no malo to niečo do seba. Neskôr ako to už býva zrejme scenáristi nevedeli o čom písať a dosť to zamotali zbavili sa Veroniky a podobne, no keby tento seriálový projekt vysielali aj dne nebránil by som sa jeho zhliadnutiu v TV. Príjemná záležitosť a nuda pri ňou určite nehrozí. ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Tie dobrodružno-akčno-histroricko-archeologicko-neviemaké seriály sú poslednou dobou ako cez kopírák, len hlavní herovia sa ináč volajú a majú iný ohoz. Ten zbytok je tá istá nuda, klišé, úbohosť. Občas rozmýšľam čo isté skupiny vedie k tomu, aby točili podobné shity stále a stále dookola. Či to je vážne len vidina zárobku. Lebo já mám vážne pocit že to funguje tak, že sa scénárista a režisér stretnú v nedeľu v krčme na pive dohodnú tri časti dopredu a za týžden to natočia. A bubáky sa sypú. Veď ľudia musia mať v neďeľu doobeda niečo pustené. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Stratený svet sa dočkal troch sérií, no zostal nedokončený kvôli finančným problémom. (Greenpeacak)
  • Vůz, se kterým jezdí věštkyně Isadore, je pomalován obrazy, jejichž předlohou byly obrazy od českého umělce Zdeňka Buriana. (DinoRaptor)
  • V pilotním díle ztvárnil postavu Neda Malona kanadský herec William DeVry, kdežto ve zbylých epizodách jeho krajan David Orth. (Jorge87)

Reklama

Reklama