Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá řada už nedokázala dosáhnout kvalit předchozích sezón. Těžko říci, zda to bylo absencí Johna Cleese (nejen jako herce ale hlavně spoluautora skečů), nebo jestli John Cleese odešel proto, že věděl o upadající kvalitě scénářů. Stále platí to, co říkám po celou dobu, i když se Pythonům zrovna příliš nedaří, jiní tvůrci by byli šťastní, kdyby dokázali dosáhnout kvality jejich nejhorších výsledků. Takže jsem sice nebyl čtvrtou sérií nijak ozářen, ale i tak jsem se bavil. A o to přece šlo. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série, nebál bych se říct že ta nejlepší. A proč? No protože moje utrpení trvalo jen šest dílů a to jsem to ještě rychle přeskakoval. Když budu seriózní, tak těžko říct, jak moc tam chyběl John Cleese a jestli tím utrpěla kvalita. Jako kulturní barbar to vidím na stejnou bídu jako všechny předchozí série. Ale přece jen to bylo míň "humorné". 1+* ()

Memesis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že po rozpadu dvojice Chapman/Cleese kvůli Cleesově odstupu si tým povede tak dobře. Vytvořili opět vynikající díly (zejména Zlatý Věk Balónů a Michael Ellis). Bravo! 100% ()

Reklama

Reklama