Reklama

Reklama

V ulicích New Jersey

  • USA New Jersey Drive
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ve hře jsou auta - jejich kradení, převezení k překupníkům nebo do obchodu na náhradní díly. A pak život z takto "vydělaných" peněz, dokud se neobjeví další BMW nebo Mercedes. Toto je jediným smyslem života, který Jason Petty (Sharron Corley) a jeho parta uznává. Policejní poručík Emil Roscoe (Saul Stein) však začne sledovat Jasona za účelem osobní odvety. Nevinná hra se ale změní ve smrtelnou. A Jason má minimální šanci na přežití...
Tento thriller nabitý skvělou rapovou muzikou Vám ukáže jiný pohled na život v ulicích - na takový, jaký opravdu je! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Takhle to dříve bylo, takhle to možná ještě je ! Pohled na dřívější dobu v Jersey se svělou hudbou a partou zkažené mládeže, kteří si užívali kradením aut až do chvíle, kdy policie začla zashovat opravdu tvrdě. To co z počátku bylo žertem a zábavou, se brzy proměnilo v honičky se zákonem a smrtí. Nevím zda se dá bavit o rasismu, holt maření zákona přestupky se trestat musí a tady je videt jak se dříve trestalo! Hlavně je tu dobře ukázaná moc policie a tak trochu jejich nadvláda nad zločinci, holt to není film ve ktrém přes tři ulice ujedou policii a krádeže jdou dál... Ikdyž v podaní poručíka Roscoa to bylo rasistické konání v případě Jasona... ()

doGof... 

všechny recenze uživatele

The definition of a playa hata: A busta, A bitch with a dick, A violator of the Sixth Bar of the Mack Game,... Seriálový mág Nick Gomez má na svém kontě krom seriálu a TV filmů jeden brilantní kousek a to "New Jersey Drive". Drama vypráví o části života dvojice Jasona and Midgeta který na svým teritoriu, Newark, čtvrti New Jersey, se svýma fellaz zabíjí volný čas kradením aut, ne za účelem prodeje, ale pouze na kratší projížďku po městě. Jediný co tyto niggaz zajíma je to, jestli Benz or Beamer. Být pouze tohoto jednoduchýho příběhu, nebyl by film ničím zvláštním. Do života zlodějů kár ale ovšem vstoupí pan zapálený policista, který se rozhodne všem zůčastněným zatnout tipec a ukončit jejich zálibu. Brilantně provedené drama o závíslosti, bezpráví, beznaději a nespravedlnosti poukazuje na to, že ne všichni "pigs" jednají podle zákona a za svý činy nenesou následky. Stupňující se napětí je doplněno vynikající hudbou která dala na dva nabouchane soundtracky. [10/10] ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V 90. letech byly (a to převážně díky Chlapcům ze sousedství) dost populární snímky z drsného prostředí černošských gangů. Tento snímek se zaměřuje na partu kamarádů, kteří mají závislost v kradení aut a unikání policistům s nohou na plynu. Herci nevýrazní, ale režie docela slušná. Na jedno podívání neškodné. ()

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu týpci, co dělají bordel a na druhou stranu policajti, co se s nimi vůbec nepářou (dalo by se mluvit o rasismu?). Záleží na vás, s kterou stranou budete víc soucítit. Film vám dá na výběr. Ze začátku to vypadá na kategorii B ale jak se to rozjelo, byl jsem velmi příjemně překvapen. Hudně dobrý syrový film, co nic nepřikrášluje. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Jason (Sharron Corley) a Midget (Gabriel Casseus) jsou dva dospívající kamarádi, které nejvíce baví krádež aut a poflakování na ulici. Legrace ovšem skončí, když blízko jejich čtvrti zastřelí policisté zloděje sedícího v ukradeném voze. Za vším stojí poručík Roscoe (Saul Stein), který chce zloděje ze svého rajónu vymítit a hodlá použít těch nejtvrdších prostředků...New Jersey Drive není vůbec špatný kousek. Realita v těchto nebezpečných čtvrtí je vykreslena dobře. Tvůrci se ale nezaměřili celkově na život dospívajících, ale pouze na jejich kriminální činnost a bohužel mě nebavilo dívat se jen na to, jak policajti běhají za zloději, což se dělo skoro celý film. Hlubší téma a příběh by jen prospěl. 45% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama