Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex Mason je novodobý Einstein, ktorému zomrela žena a ostali dve nezvládnuteľné deti Kate a Alex. Bohatý vynálezca a majiteľ známej firmy je autorom čipu, ktorý je súčasťou projektu „Piecefinder“. O dôležitý čip má záujem banda kriminálnika Tanatosa, ktorá sa neštíti tých najväčších špinavostí. Keďže Mason nechce svoj vynález pustiť z rúk, hrozí jemu aj jeho dvom deťom veľké nebezpečenstvo. Mason sa preto rozhodol najať pre Kate a Alexa osobného strážcu, ktorým má byť bývalý zápasník Sean Armstrong. Ten však netuší, aký bič si na seba uplietol. Bláznivým deťom posledná pestúnka ušla už po týždni a jemu neostáva iné, ako ju zastúpiť. Lenže deti sú vo svojich šialených nápadoch, ako vyštvať z domu všetkých opatrovateľov, neúnavné ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Superpero 

všechny recenze uživatele

LOL na tomhle filmu jsem byl kdysi v kině to mi mohlo bejt tak 5 let. A Hulk Hogan a záporák s plechovou lebkou mi utkvěli dodnes. No prostě... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Pěkný páteční večer se bohužel nekonal: Tak tohle vážně ne, už po přečtení televizního programu jsem věděl že to bude opět jedna s těch nízkorozpočtových béčkových kravinek akorát tak s jedním velkým plešatým svalnatým chlapákem , který má svá nejlepší léta už dávno za sebou, a do takovýchto filmů se prostě nehodí. Bohužel nemýlil jsem se, po úvodních asi pěti minutách jsem musel okamžitě přepnout, protože to se vážně nedalo. Samí ksichty, blbý pád nasledoval ještě blbější pád, fňukající spratek za stolem a takto se to opakovalo stále dokola. Režie a herci strašní, rocková hudba-nehodící se, a monology jednotlivých postav neuvěřitelně trapné a přímo nezáživné. No nevím, myslím si že je to film téměř o ničem (ani jako dítě by mě nejspíš nezaujal), a koncesionáři platí a ve velké většině jsou nuceni koukat na takovouhle pokleslou televizní zábavu z let dávno už minulých, která dnes nemůže takřka nikoho zaujmout. To vážně ne, kde to zas Prima vyštrachala to nevím..ps: Co nutilo nebo kdo nutil Hulka Hogana, vzít a hrát v takovéhle sračce to fakt netuším...No nejspíš si chtěl podobně jako třeba Arnie jen zahrát s dětmi.. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hlavní záporák s kusem plechu na hlavě, Hulk Hogan v růžovoučkejch elasťákách, zkažený bohatý dětičky... Tenhle film je hrozně blbej, ale uznávám, že asi tak ve 12-ti letech se mi to docela líbilo. Teď jsem to viděl po X letech a chvílema mi bylo za Hulka Hogana až trapně. Pravdu měl akorát v tom, když hned na začátku filmu pronesl větu "Já nesnášim děti.", protože Pan chůva je další důkaz toho, že filmy s harantama stojej obvykle za hovno. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Už po televizní ukázce jsem nadšeně křičel: "Sakra, tohle musím vidět!" a nadšení mi vydrželo až do samotného konce. Hulk Hogan je borec, i když Arniemu nesahá ani po kolena. Jenže je tu opět, jak jinak, jedno velké ALE. Snímek začíná příšerně, děti šikanují chůvy, což je přesně jedna z mnoha zápletek, které mi extrémně vadí, i když za Hulka cvičícího bench press díky. Časem se naštěstí zápletka uklidní a servíruje nám typický příběh o disfunkční rodině, jak chytře poznamená jedna postava, která je momentálně v krizi vlivem toho nejtrapnějšího záporáka v dějinách kinematografie. Zajímavé je, že i když je to celé neuvěřitelným způsobem ubohé, neměl jsem u filmu žádné nutkání přepnout jinám a zároveň byl překvapen, jak kvapně to celé skončilo. Není to dobré, ale jistým způsobem působivé. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jde to. Není to sice nic moc, ale nechá se to. Hulk Hogan je wrestler, nikoli herec, ale zde to nevadí. Vtipy, i když mnohdy dětinské a triviální, zde jsou, takže nuda se nekoná. Jenom ty rozmazlené Americké děti mě štvou. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Mírně podprůměrná rodinná komedie, u které jsem se místy i bavil. Bál jsem se, že se bude jednat o akční film. Naštěstí je tam akce vhodně skloubená s dějem a jedná se o docela zajímavý film. Mám-li být upřímný, vydržel jsem až do konce a byl jsem zvědavý, jak celý film dopadne. Ale mrzí mne, že poté, co Prima nasadila páteční večerní laťku minulý týden docela vysoko (film Velká rána byl skvělý) klesla volným pádem do béčkových filmových vod, a já se při sledování tohoto filmu neubránil srovnání právě s filmem Velká rána, a v tomto porovnání je Pan chůva výrazně podprůměrným filmem. Tady však není mým úkolem porovnávat, ale ohodnotit film jaký je ve skutečnosti. A u mne tento film dopadl nad očekávání, ale stejně to nestačí na víc než dvě hvězdičky... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na stupnici od jedné do deseti pro největší filmovou debilitu má Pan chůva bezpečně devatenáctku. Tuze rád bych dal odpad, ale bohužel jsem ho dneska po-o už vynesl do popelnice... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Trápne vtipy, neohroziteľný Hulk Hogan, banálne dialógy, trápny scenár a k tomu ešte veeeeeľmi zlý záporák s plechovou hlavou. Čistých 5*! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Bývalý profesionální zápasník Sean Armstrong (Terry 'Hulk' Hogan) pracuje jako bodyguard, ale stává se z něho chůva na hlídání pro dva sourozence. Kate (Madeline Zima) a Alex (Robert Hy Gorman) jsou nezbedové a Sean to s nimi nebude mít vůbec jednoduché. Jejich otec Alex Mason (Austin Pendleton) je vynálezcem čipu, který se nesmí dostat do nesprávných rukou, ale Tommy Thanatos (David Johansen) ho chce získat jakýmkoliv způsobem... Záporák Thanatos s kovovým plátem posazeným na vlasech vypadá směšně a akci trochu zachraňuje jeho prává ruka Wolfgang (Peter Kent), který s Seanem vymění několik úderů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hulk Hogan v růžových šatičkách baletky – no ty vole kam tenhle kdysi borec klesl. Měl jsem ho strašně rád coby wrestlera – nostalgické vzpomínky jen tak nezmizí, ale co se dal na hereckou dráhu, tak to s ním šlo z kopce. Většina filmů kde se objevil, jsou nehorázné sračky, na které se dá dívat jen se sebezapřením. A tahle ujetá akční komedie patří rovněž k podprůměrné podívané. Snad jen ti záporáci měli vážně hnusné ksichty a boss kus plechu. Vtipných momentů tu moc není, ačkoliv se o ně tvůrci snažili – většina z nich byla neskutečně trapná… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najvydarenejšia Hoganova vecička. Námet, ktorý ochutnali aj Vin Diesel s Jackie Chanom ( a pred ním ešte aj veľký Arnold ). Valibuk, ktorý si to rozdá s partiou ´´kevinovských´´ decák. Vtipné a svižné. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Je to sranda, je to akční, je to ridina komedie. Nečekejte žádnou sadu hlášek nebo vtipu, ale pobavíte se víborně hlavně menší publikum. ()

Reklama

Reklama