• gouryella

Erotický seriál, který je asi tak vzrušující jako sobotní Volejte řediteli (:(27.3.2003)

• Renton

Tupá "erotická" série. Vážně nuda..(27.3.2005)

• Pohrobek

Když mně bylo asi osm, považoval jsem to za "uměleckou erotiku". Holt to jsem ještě mnoha věcem příliš nerozuměl.(1.11.2005)

Iste, DENNÍKY ČERVENÝCH ČRIEVIČIEK sklamú každého, kto čaká nenásytne oplzlú porciu nádherného sexu, pretože príbehy, ktoré David Duchovny (tesne pred vkĺznutím do ďalšieho seriálu, AKTOV X) rozpráva, sú erotické; rozdiel medzi erotikou a pornom by mal byť každému zrejmý. Ja si na výsledok nesťažujem a beriem tú hŕstku nerealisticky „dokonalých“ sexuálnych aktov ako príjemnú rozprávku na dobrú noc.(22.12.2004)

• Faidra

To je neuvěřitelné, čeho všeho je schopný člověk, neschopný v noci usnout. Třeba i nechápavě zírat na obrazovku, na níž se odehrává to, co se v Denících červených střevíčků obvykle odehrává. Proč ta hvězdička? Sexu a Duchovnymu se odpad nedává.(9.4.2008)

• Brouk

Jedna hvězdička je pro Muldera za odvahu(9.12.2004)

• Psema

Nikdo tam není oblečenej, trapas.(17.2.2007)

• molotov

Jedna za Muldera.(6.2.2005)

• Le_Chuck

Toľko krát som na to čakal, toľko krát som sa tešil a toľko krát som nepublikovateľne nadával !!!(19.6.2005)

• Trellíno

Klasická erotika na Nově. Chlap je zabalenej v dece, ženská je ve spodním prádle, sedí mu na hrudníku a k tomu všemu křičí že zažívá nejlepší sex svého života. No když člověk nemůže v noci usnout, tak s přimhouřením obou očí se to zvládnout dá. Ale je to opravdu jen pro zasmání.(13.5.2003)

• Kordus

To bylo ale něco... Lepší antikoncepci neseženete :)(21.9.2004)

• gudaulin

V podstatě mohu souhlasit s komentářem uživatele Trona. Nemyslím, že by tento seriál byl nějakou špičkou televizní tvorby v oblasti erotiky, ale řadit ho mezi ten největší šunt, který spolehlivě poráží dokonce i zhovadilosti pana Simandla nebo tupé a vulgární německé erotické komedie, je vážně omyl. Toto hodnocení vzniká jednoduše tak, že si dnešní uživatelé vzpomenou na zklamání, kdy před lety čekali nějaké fajn porno a ono nic. Seriál šel u nás v první polovině 90. let, tuším, že v roce 1992 a reprízován byl o rok později. Od té doby se už na obrazovkách neobjevil. Takže zůstala jenom vzpomínka na nenaplněné očekávání. To, co má přinášet, tedy decentně pojatou nahotu a smyslnost, to taky divákovi poskytne. Reálné hodnocení by se mělo pohybovat někde okolo průměru. Celkový dojem: 45 %.(25.8.2007)

Mínus Duchovny a pohoda.(18.8.2010)

• FateKEEPER

Jestli tohle měla být erotika a smyslnost, tak jsem frigidní odšťavňovač kokosů.(5.2.2008)

• Ruut

Co tohle sakra mělo znamenat? Erotiky ani za mák. snad jen pár odhalených prsou. No na to že to tuzemská televize prezentovala jako erotický seriál proklatě málo.(1.1.2007)

• WANDRWALL

Určitě se to dá v určitém věku shlédnout bez obav!***(2.10.2010)(2.10.2010)

Tiež tak celkom nechápem v čom je problém. Je to presne to, čo to má byť a vystriedalo sa tam pár zaujímavých hercov a herečiek. Stačí si uvedomiť, aký je rozdiel medzi Zalmanom Kingom a Larry Flyntom a budete spokojní...(14.8.2008)

• Tomco

duchovny je in!(4.9.2006)

• Segrestor

Odpad aneb jak jsem jednou za mlada marně čekal na televizní erotiku. Z Red Shoe Diaries bych to rád přejmenoval na Red Shoe Diarrhea.(24.4.2011)

• Chrustyn

Takový erotický seriál bez erotiky.(18.10.2007)

<< předchozí 1 2 3