Reklama

Reklama

Ah Sahm se dočká pomoci z nečekané strany. Mai Ling se dostane pod tlak, aby rozpoutala válku s gangem Hop Wej. Leary ve městě pořádně přitvrdí. (Netflix)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase byl výsledek o něco málo lepší. Tvůrcům se zatím daří budovat pro mě zajímavý příběh, politikaření a intriky jedou naplno, tentokrát se navíc ukázalo, jak je důležitá funkční ochrana svědků, v devatenáctém století tato instituce neexistovala, rodiny byly v ohrožení, domy hořely... ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Súboj v base perfektný, súboj Taslima s Írmi kratší ale tiež ok. Starostov nápoj bol fajn, pikle Asamovej ségry a jednonožníka sú zaujímavé. Starý jednooký Číňan je chuj a dúfam, že čoskoro zdochne. A v závere náš Írsky šéfis porieši svojsky zradu. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečný odchod na pozadí plameňov mi príde taký hraný a opozerany. Žiaľ 100x povedany vtip už nie je vtipný a pri takýchto momentoch neviem či sa chce seriál len pripodobniť napr Peaky blinders alebo proste nemá guráž prísť s niečím svojským. Takéto scény určite neboli z zápiskoch Bruce Lee 🤷 a neviem prečo ale ten hlavný Ir vyzerá skôr ako svalnatý Lenin 😃 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama