Reklama

Reklama

Všem klukům: P.S. Stále tě miluju

  • USA To All the Boys: P.S. I Still Love You (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Lara Jean je oficiálně Peterova přítelkyně, takže všechno by mělo být skvělé, nebo ne? Věci se komplikují, když se Laře do života vrací stará láska, co nerezaví. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (45)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niektoré sequele sú naozaj užitočné a priam potrebné. A potom sú tu také, pri ktorých by vôbec nevadilo, keby ani neboli. A to je presne prípad o All the Boys I've Loved Before - Part II. Do veľkej miery to bolo skutočne bezobsažné, a to zaujímavé bolo bohužiaľ len v menšine. Ale áno, bolo tam aj zopár dobrých scén a dialógov, to nepopieram. Akurát ako celok to nebolo nič extra a je to rozhodne jeden z tých slabších (zbytočných) sequelov. Tým najlepším napokon bola opäť postava večne dilematickej a hanblivej Lary Jean, tak ako to bolo aj v kmeňovom filme. Skromné 2*. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Tohle už bejt nemuselo. Z jedničky stále zůstávaj (na poměry béčkové romantiky) solidní herci, fajn vedlejší postavy a svižné tempo, ovšem míra absurdity a vyhrocených situací ve spojitosti s přeslazeným, patosem potaženým scénářem, převažují ve finále misky vah spíše k ohlodanějšímu a unylejšímu průměru. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

I když druhý díl Všem klukům postrádá onen wow-efekt a vcelku originální nápad, tak mně osobně přišlo toto pokračování na podobné úrovni, a proto dávám stejné hodnocení jako u jedničky. Herci jsou ve svých rolích stále autentičtí, scénář není úplně předvídatelný a místy se mi dvojka zdála dokonce vyspělejší než její předchůdce. Děj navíc slušně utíká a pěkně se na to celé dívá. Možná průměrná, ale nenásilně natočená oddychovka s nejedním humorným, ale i vážnějším momentem, která disponuje sympatickým multi-kulti obsazením. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu hodně kvalitativní sešup směrem dolů. Zhruba do 20 minuty se to úplně vyšťaví a pak se to táhne jak Velká Čínská Zeď. Nová postava bývalého přítele je tam dá se říct na sílu, aby to mělo jako by děj čekal jsem, že tam bude nějaký rozkol, že si bude vybírat , který kluk se jí líbí více místo toho je tam tak 20 minut a kromě konce se nepokusí o nic. Zachraňuje to pouze závěrečná scéna pak ta scéna s vypouštěním lampionů štěstí a to, že na konci měla pěkné šaty. Snad už to další díly mět nebude pak už bych tak hodný nejspíše nebyl. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Opět koukatelné, opět dobře zvolená hudba a za mě velké viditelné plus, hlavní představitelka zapracovala na hereckém umu a jsou ji ve tváři daleko víc vidět její emoce. Onu chybu z jedničky, kdy psala dopisy s kamennou tváří a dost mě to děsilo, už nezopakovali. Ani nemohli, jelikož se tu jen v jedné chvíli pokoušela na jeden dopis reagovat a málem jsem spadl ze židle, jakou bohatou hereckou reakci předvedla. Každopádně nečekejte nic objevného. Je to spíš jakoby takové prodlouženíčko jedničky, kde trochu ucelí její příběh a vztahy s nejbližšími známými. A jen ta mimoškolní aktivita ve starobinci a jakés takés namlouvání si sousedky jejím otcem, je dost málo na to, aby film působil výrazně a lidé se k němu rádi vraceli. Hlavní dějová linka je totiž opět dost čitelná a nepřekvapí. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 27. března do 8. května 2019. Točilo se v Kanadě v provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve Vancouveru a Fort Langley. (BMW12)
  • Peter (Noah Centineo) chce v den sv. Valentýna své přítelkyni věnovat řetízek. V čase 33:45 má Lara Jean (Lana Condor) na krku svůj řetízek, v čase 33:52 už však svůj řetízek nemá. (mary800)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama