Quincy M.E. (TV seriál)

Drama / Mysteriózní / Krimi

USA, 1976, 148x60 min

Hrají:

Jack Klugman, Anita Gillette, Sid Haig, Robert Alda, Louise Sorel, Allan Arbus, Michael Constantine, Ed Begley Jr., Tyne Daly, A Martinez, Mako, Dabney Coleman, Mimi Rogers, Jonathan Frakes, Philip Baker Hall, Van Johnson, Dennis Burkley, Patrick Cranshaw, Anthony De Longis, Harold Sakata, Renée Jones, Joe E. Tata, Carole Goldman, Ned Romero, Susan Ruttan, Melora Hardin, Simone Griffeth, John Anderson, Estelle Winwood, John Fiedler, John McIntire, Rod Colbin, Peggy Rea, Holly Gagnier, Ina Balin, Natalie Trundy, Pernell Roberts, Stanley Kamel, John Vernon, George Petrie, James Karen, Loyal T. Lucas, Dixie Carter, Joan Pringle, Barry Newman, Dimitra Arliss, Moses Gunn, Tom Bower, Phil Leeds, Royal Dano, Jenny O'Hara, Gloria DeHaven, Ron Ellis, Julie Adams, Carlene Watkins, Hari Rhodes, Jane Wyatt, Jessica Walter, Signe Hasso, William Campbell, Michael Callan, Fernando Lamas, Stephen Macht, Joan Van Ark, Steven Keats, Barry Sullivan, Robert Torti, David Spielberg, Joseph Runningfox, Dane Clark, Lou Wagner, Robert Webber, Beverly Todd, Reb Brown, Clifton James, Salome Jens, Lara Parker, Rion Hunter, Rebecca Holden, Mike Lane

k tomuto filmu nejsou zatím žádné komentáře.