Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hráč pokeru Huck Cheever je brilantní, ale současně vznětlivý a podléhající emocím. Dokáže během chvíle vyhrát sto tisíc dolarů, ale stejně rychle o ně dokáže přijít. Ovládá všechna tajemství hry a má talent dokonale číst v lidech, který zdědil od nejlepšího z nejlepších - svého otce L. C. Cheevera, dvojnásobného světového šampióna. Nedokáže mu ale odpustit, že dal pokeru přednost před rodinou. Aniž si to uvědomuje, dělá vše pro to, aby ho porazil. Příležitost se mu naskytne v podobě nadcházejícího šampionátu. Potřebuje získat deset tisíc dolarů jako základní vklad. Zatímco se snaží získat peníze, střídavě vyhrává a prohrává, brzy se velmi zadluží. Narazí také na prvního člověka, v němž nedokáže číst a neví, co si o něm myslet. Je jím upřímná a poctivá Billie, která se chce v Las Vegas uchytit jako zpěvačka. Huck ji přitahuje, ačkoli si o něm nedělá velké iluze, protože zná patologické hráče. Scházejí se a Billie ho pomalu učí brát život a lásku stejně vážně jako karty. Pokud měl Huck naději, zahodí ji, když jí po společné noci sebere peníze na hru... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (141)

waits 

všechny recenze uživatele

Trochu rozvleklá, ale nakonec celkem snesitelná podívaná. Las Vegas je vždy atraktivní samo o sobě, zde prezentovaný poker, kdy se hraje s krupierem, ale proti ostatním hráčům je navíc hra, kterou si v Evropě, pokud vím, nezahrajete, i v Londýně nebo Monte Carlu se hraje vždy jen proti krupierovi. Pokerové koncovky nejsou v tomhle filmu tak nepravděpodobné jako třeba v Maverickovi, ale i tak mě zaráží, kolik her končí tím, že sázející vsadí všechno a odchází poražen. Pokud budete sledovat nějakou hru na specializovaním televizním pokerovém kanálu, moc podobných situací tam neuvidíte. Film potěší hudbou: zazní Maybe This Time z Cabaretu, Dylan (i v závěrečných titulcích) nebo Cohenovo Danicn To the End of Love. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod odbočka. Trochu mě mrzelo, že všechny pokerové superstar, které se ve filmu mihli (Farha, Greenstien, Negreanu, Harman, Brunson, nemluvě o desítkách krátkých záběrů dalších) působili ve filmu (koneckonců také proto, o jaký film jde) poněkud upjatě a neobratně - když si totiž na nejlepší světové hráče nehrajou ve filmu, jsou jimi u stolu se vším co k tomu patří - charismatem, výřečností a grácií. Příběh samotný mi pak dojem příliš nespravil, je pravdou co zde téměř unisono hlásí místní komentáře - profláklejší romantické klišé byste hledali dlouho. Častokrát mě během sledování napadlo, že scénář píše někdo, komu učaroval svět pokeru a chtěl by napsat film pro sebe a další fanoušky (čemuž by nasvědčoval i onen šroubovitě působící casting pokerových celebrit), ale který si záhy uvědomil, že aby o takový scénář jakýkoli hollywoodský producent jen zavadil pohledem, musí ho obdařit scénami, osvětlujícími hru pro laiky (které se ošklivě bijí s těmi prvními) a hlavně a především milostnou zápletkou. Jakkoli je však předvídatelná a plochá, musím uznat, že ji výborný Eric Bana (beze sporu eso celého filmu) a slušná Drew Barrymore udrželi v mezích snesitelnosti, stejně jako jsem za charismatického Duvalla ochoten přivřít obě oči nad tou nehoráznou hollywoodštinou u finálního stolu. Pfff. Příliš dlouhý komentář, na takhle průměrný film. 50% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

On hledal cestu k jejímu srdci jí, ona hledala cestu k jeho srdci, táta hledal cestu k synovi, syn hledal cestu k tátovi , ach bože. Do toho pár pouček o pokeru a nuda byla za mnou. Holky s dobrým vkusem na chlapy, což znamená, že se jim líbím buď já nebo Eric Bana, můžou fláknout jednu hvězdičku navíc. ()

asfalt 

všechny recenze uživatele

Ak som podobnému snímku udelil trojhviezdičkové hodnotenie, tak v tomto prípade musím pridať. Je to doteraz najlepší film z pokerového prostredia, aký som videl. Prípajam sa aj k názorom ostatných užívateľov, že ide o snímok, ktorý si naplno vychutnajú len fajnšmekri tejto krásnej hry :-) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nenáročná story bez ambicí nějakých složitých psychologických katarzí, jejíž herní partie mají slušnou šanci milovníky pokeru docela zaujmout, ne tak už zbytečná a nevěrohodná milostná linka mezi Banou a Barrymoreovou, která táhne film dolů zvláště plochostí ženského charakteru. Ale třeba mírná změna v tradičním schématu amerického happyendu mě potěšila. 55% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Film měl mít původně premiéru už 8. září 2006, ta byla ale následně oddálena na 16. března 2007. Těsně předtím však byla premiéra ještě jednou posunuta, a to na 4. května 2007. K filmu existuje několik plakátů, na kterých je uvedeno původní datum vydání 8. září 2006. (HappySmile)
  • Portrét (ve skutečnosti zvětšená fotka) pověšený na stěně během závěrečné hry zobrazuje Bennyho Biniona, původního majitele Horseshoe, na jeho ranči v Montaně. (HappySmile)
  • Na autenticitě filmu přidává skutečnost, že v některých scénách se u pokerových stolů objevují i známí pokeroví profesionálové. Mimo jiné jsou k vidění američanka Jennifer Harman, kanadský profesionál a v té době pravděpodobně nejoblíbenější hráč Daniel Negreanu či Doyle Bronson, přezdívaný „The Godfather of Poker“. (JardaBauer)

Reklama

Reklama