Reklama

Reklama

Sekce 9

(seriál)
  • USA Level 9 (více)
USA, (2000–2001), 13 h (Minutáž: 60 min)

Kamera:

Adam Kane

Hudba:

Brian Tyler

Hrají:

Fab Filippo, Kate Hodge, Michael Kelly, Romany Malco, Kim Murphy, Esteban Powell, Max Martini, Paul Dzenkiw, Kim Coates, Keith Dallas, Zak Santiago (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Kriminálna sekcia 9 vyšetruje prípad šiestich vrážd utajených svedkov a jedného únosu. Veľmi rýchlo odhalia, že na svedomí ich má známy hacker Wilbert „Tibbs“ Thibodeaux (MICHAEL KELLY), nazývaný aj Divoký kôň (Crazy Horse), ktorý už má na konte aj niekoľko počítačových zločinov. Postupne však vyjde najavo, že práve on sám stojí na čele celej „armády hackerov“ ktorí chcú ovládnuť spoločnosť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Akční seriál o další děsně akční vládní agentuře, tentokrát na téma hackeři a vše kolem nich. Fakt, že seriál přežil jenom jednu sezónu není zrovna přesvědčivý důkaz kvality, že ano...nicméně, jde především o zábavu, a ta mi tu rozhodně nechyběla. Sosh si rozhodně zasloužila větší prostor než jí byl dopřán tady;) Nejlepší roli jednoznačně předvádí Kim Coates (nejlíp si asi pamatujete z Posledního Skauta - je to ten co mu hlavní hrdina zarazil nos až do mozku;)) jako (možná samotný) Crazyhorse, ultimate villain tohoto seriálku. Co ještě dodat...jistě, znělku spáchal Brian Tyler, skladatel jehož hvězda od Children Of Dune stále stoupá - viz Godsend a nyní Constantine - a jehož vrchol je pevně doufám "yet to come". Celkově 70%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • V pilotním díle má Travis (Fab Filippo) tetování na krku a na něm hackerský symbol CrayZhorse. Ve druhém díle už jej nenajdeme. (ČSFD)

Reklama

Reklama