Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náčelník Apačů Abahachi a jeho pokrevní bratr Ranger se starají o dodržování míru a spravedlnosti na Divokém Západě. Potíže nastanou, když si Abahachi vezme od kmene Šošonů půjčku na financování nové knajpy. Narazí na padoucha Santa Mariu, ten na něj sehraje habaďůru a práskne do bot i s vypůjčenými penězi. Oba odvážné muže pak u Šošonů očerní a obviní je z vraždy syna náčelníka Lstivého Mloka. Šošoni neváhají a vykopou ze země, pro nedostatek válečných seker, skládací židli. Westernová parodie může začít, a ušetřena nezůstane ani Leoneho klasika... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená parodie na veškeré Mayovky a westerny (Tenkrát na západě, ...). Moc nerozumím, co Vám komu na tomto přišlo trapné, ale Váš problém, ne můj. Komedie se maximálně vyhýbá, jak je teď moderní, fekálnímu a sexistickému humoru, což u mě zvedá o 2*. V porovnání většiny "vtipů" ze Scary movie či Disaster movie a podobných trapáren jde o skvost a film o dvě až tři třídy výše. Doporučuji, opravdu. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Docela milé překvapení. O Němcích mám své mínění a vinnetouvky mě braly za srdce koncem sedmdesátek, od té doby je posuzuji spíše shovívavě. Tahle parodie se o ně otírá ovšem naprosto originálně a i když některé scénky či fórky se daly ve střižně vypustit, většina filmu je docela dobře vtipná a zábavná. Malý kousek od čtvrté hvězdy. ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Ďaľší z filmov, ktorý sa čo najväčšmi snaží sparodovať nejakú slavnú predlohu, tentoraz ňou je slavná Mayovská séria Vinnetou. Síce má film pár originálnych nápadov (jazdci čakajúci,až prejde cez cestu starenka), ale to je asi tak všetko a inak je to celkom vykrádačka. Nemám rád paródie, iste, sú aj výnimky, ale táto je tou horšou. Film o ničom, hladajte v ňom iba humor, nič iné. Na druhý deň si na film človek ani nespomenie. /35%/ ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Něco mezi 2** a 3***, ale ačkoliv jsem se občas zasmál nad některejma praštěnejma fórama nebo zachytil mrknutí na znalce (citace z filmů jako El Topo nebo Tenkrát na západě), tak jsem se až tak moc nebavil, na čemž má hlavní vinu "teplej" indián. Fakt demence, nechápu, koho tim chtěli tvůrci zaujmout. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela zdařilá parodie na mayovky ztrácí zhruba v půlce svůj náboj, a zatímco v první půlce připadal zhruba jeden trapný vtip na čtyři skvělé, tak v druhé půlce se ten poměr obrátil. Je to škoda. Ale i tak se jedná o dobrou komedii, u které se dá zasmát a která dokazuje, že i v Německu se trochu humoru dá najít ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • V době premiéry filmu na TV Pro7 padl divácký rekord ve sledovanosti. Film sledovalo 12,2 milionu diváků, což bylo 32 % sledujících. (dinamit_1)
  • Celá scéna v jeskyni u konce je dabována, původní zvuk byl znehodnocen zvuky z ulice. (KucC)

Reklama

Reklama