Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotickým filmům se v Čechách nikdy nedařilo a nezachránila je ani předloha od slavného spisovatele, v tomto případě Vladimíra Párala. Kolísání mezi pornografickou dráždivostí, kriminální zápletkou a ztopornělou studií mravů poznamenává tento příběh o luxusním podniku, který svým hostům nabízí snad cokoli, nač si vzpomenou, více, než je zdrávo.
První část erotické komedie o třech dívkách, které se rozhodnou založit exkluzivní erotický salón pro bohatou klientelu, a pak se pustí do složitých intrik, jejichž výsledek je však zcela nečekaný. Na počátku příběhu se vrací do Prahy z nezdařeného výletu do USA třicátnice Eva Joštová, aby zjistila, že její milenec Patrick Škoda ji vystěhoval ze svého bytu, kde nyní žije se svou třiadvacetiletou sekretářkou Štěpánkou Vranskou. Advokát Ota Lambet nabídne bezradné ženě místo masérky v erotickém salónu. Ta však odmítne. Z psychiatrické léčebny je propuštěna nesmělá katolička Klárka Jágrová, která se nedokázala vyrovnat s rozvodem. Společně se svou kamarádkou Ájou Machovou, majitelkou zprostředkovatelské kanceláře se Eva s Klárkou rozhodnou otevřít luxusní erotický salón nazvaný Playgirls. Aby získaly pro svůj výnosný podnik další peníze, začnou spřádat intriky kolem prodeje činžovního domu bratrů Patricka a Ludvíka Škodových. Jenže ve hře je také záludná Štěpánka, která má zcela jiné plány a jako Patrickova sekretářka a milenka má v ruce všechny trumfy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Co říci jiného, než: Seňor Olmer, vy jste to zase dokázal!!! Bezesporu kvalitní předlohu bezesporu kvalitního autora jste převedl na plátno bohužel napodobitelným způsobem...viz Playgirls II, abychom pro příklad nechodili daleko... ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Je to velmi nepřesvědčivé. Od A do Z. Páralův román má (snad) něco do sebe (taky dřív psal jinak), ale tohle je naprosto odporné. IMHO se Olmer zbláznil. Už dávno. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

K tomu se nedá říci snad nic jiného, než : "Děkuji, nechci." Každého, kdo by na chvíli zauvažoval o shlédnutí tohoto filmu, předem upozorňuji, že tak učiní na vlastní riziko. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Velká Olmerova perla, kterou si nedá za rámeček a zkusí na ni hodně rychle zapomenout. Neobsadit do erotické komedie (??) nějakou hezkou herečku, která by se ukazovala většinu času nahá je čiré šílenství, které nemohlo dopadnout hůře. ()

gouryella odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat - Olmer se pokusil o erotickou komedii, ale místo toho nám naservíroval jen nesmyslnou nezábavnou zhovadilost. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Jeden z genderově nejstereotypnějších filmů v české kinematografii aneb podnikavé dívky dostanou zaslouženě přes prsty (přesně řečeno do zadku) a cudná dívčina odchází těhotná s luxem v ruce vstříc životu s manžílkem, kterého si získala tím, že mu prala prádlo a dělala snídaně (a nekritizovala ho za návštěvy v bordelu). "Playgirls" sice nejsou zdaleka tak dobově výživné jako "Nahota na prodej", ale některé záblesky typické české krajiny poloviny 90. let jsou úchvatné (Němčouři, esoterika, kšeftování s nemovitostmi a running joke s mobily). Jako exploatace precizně důsledné, ale ty stupidní deníčkové voiceovery hrdinek z toho dělají nekoukatelnou slátaninu. ()

movie odpad!

všechny recenze uživatele

No když se pan Olmer spároval s TV Nova, bylo na průser zaděláno...No a ona je to opravdu děsná sračka, která vás sice neunudí k smrti, ale když to dokoukáte, musí vám být jasné, že jste viděli něco hrozného!!! ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první 30 minut a téměr s jistotou můžu říct, že jsem větší hovadinu nikdy neviděl. Blahopřeji pane Olmere, natočil jste asi nejhorší film naší kinematografie i když jsem slyšel, že pokračování je prý ještě lepší :)...... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Jojo, natočit sračku, to je dle mr. Olmera nejspíš "...práce jako každá jiná...", to si (se) holt českej čudlák v Praze musí nějak >točit< , když "chce tu trochu kaviáru" (sic! :-)) a pisskultury... abych patafrázoval moudra, vyvržená v úvodu této >filmové< zhovadilosti pro změklé mozky a jiné orgány... Prý to měla být errotická komedie, ale spíše se to celé zvrtlo v plytce odpudivou (pseudo)moralitu, kterak tři kurvy založily bordel (z nichž pak jedna štěstí došla s jedním klientem) a čtvrtá jim vypálila rybník. Nebo konečníky? Jo, ty je (to měl asi Víťa z praxe se svou playgirl... ;-) třeba chladit studenou vodou, prej kvůli >stažnosti< materiálu... Hahaha... Nevím tedy, kolika řitěmi musel prolézt chudák Olmer, než naškudlil love na tuhle sračku (mmj. jeden brněnský bordel, jeden plzeňský pivovar a tamtéž podnikající likérka - tito >sponzoři< si asi potom rvali vlasy, co že je to product placement - jeden tuzemský mobilní operátor, jedny pražské bulvární noviny atdetc...), každopádně řiťopádně neopoměl obsadit sblížené pražské čudly, mezi nimiž tedy opravdu >vynikají< unyle uníkaná K.K.K. a J. Pomeje, který coby oplácaný bodyguard působí ve své upocené vestičce spíše jako babyretard.... Celé to pak kopruducírováno v té době železně vrcholící ČNTSNOVA - a vo tom to je, že... Nasrat a pochcat! . . . Howgh... :o)... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak konečně se mi "poštěstilo" vidět tuhle legendární Olmerovu hovadinu. Erotickej film to neni ani omylem, některý scény jsou spíš anti-erotický, komedii bych v tom taky neviděl, protože k smíchu jsou tam leda tak naprosto příšerný herecký výkony Chytrový, Kornový, Poblejeho a dalších. Za co teda dávám filmu tu jednu hvězdičku? Na Playgirls jsem se díval s vědomim, že by se mělo jednat o jeden z nejhorších filmů všech dob, takže jsem od toho nečekal absolutně vůbec nic. Film mě potěšil aspoň trochu tou atmosférou 90. let (první mobilní telefony, podnikatelé v brutálních outfitech, atd...) a zároveň oceňuju, že to trvá jenom 80 minut, takže jsem se ani nestačil moc nudit. Co dodat? Je to špatnej film, ale existuje hromada ještě horších filmů. Podruhý to ale fakt vidět nemusim. 15% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vakuová pumpa vysávající vkus. Úvodní soulož Moulina s četařkou Babinčákovou vám způsobí čtrnáctidenní erektilní dysfunkci a pak už jen Víťa systematicky ryje rypákem dno české porevoluční kinematografie (a že tam těch rýh je). Dlouho jsem přemýšlel, za co vlastně dát alespoň jednu hvězdu. Dám ji sobě. Za odolnost. Za to, že jsem při pohledu na koženého Pomejeho udržel večeři.. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Když jsem náhodou zahlédl, že ještě nějaká česká TV stanice (Barrandov holt jede!) má tu odvahu a opravdu zařadí tenhle film do vysílání (sice v neděli kolem půl jedenácté, ale to je vlastně jedno), tak jsem si tenhle snímek, o kterém jsem četl prakticky jen to nejhorší, prostě nemohl nechat ujít. A výsledek mě překvapivě… neznechutil tak, jako ostatní. Ano, Playgirls je špatný film a vsadím se, že prakticky všichni, kteří tam hráli, by všechny kopie tohohle snímku nejraději pohřbili hodně hluboko pod zem, ale po tom všem, co jsem o něm četl, jsem čekal něco mnohem, mnohem horšího a to se naštěstí nedostavilo. Je fakt, že film je erotický asi tak, jako dívat se páření krokodýlů v ZOO a je taky fakt, že o slušnější herecký výkon zde prakticky nezakopnete (chudák Vízner…) ALE… má to jen 80 minut, takže se nestihnete nějak výrazně nudit a navíc Kuklová byla (a vlastně pořád je) kus. Takže suma sumárum, tohle je sice průser, ale viděl jsem mnohem horší a nudnější filmy. Takže 40 %. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Zhovadilost bez ladu a skladu - eroticke sceny vyznivaji trapne a ne komicky. Naprosta ztrata casu... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nó jó, Víťa Olmer & a jeho ženuška Simonka Chytrová. On ji nikdo nechce obsadit, proto to dělá její manžel a takhle to vypadá. Horší herečku jsem neviděl, než je ona! Film jako takový se mi ale líbil. Viděl jsem ho ještě jako dítě. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Táta mi vysvětloval proč je tento film docela dobrý. Má vystihovat dobu a opravdu jistou atmosféru to má. Playgirls je moje oblíbená zábava, protože jsem nakonec objevila i pár super vtipů, vyprodukované hlavně Martinou Adamcovou coby Áji a šíleným němčourem v podání Moravce. Naopak nejhrůznější jsou postavy Klárky a doktora. A když to vidíte vícekrát, nakonec si to miniaturní místečku v srdíčku najde :-D Navíc se mi nějak vžila ta věta: "Tak zase v tý špinavý praze" či dokonalý "vskutku rozkošný dárek!" ()

Související novinky

Zemřel herec Jiří Pomeje

Zemřel herec Jiří Pomeje

26.02.2019

Ve věku 54 let zemřel český herec a producent Jiří Pomeje. Příčinou smrti byla rakovina. Absolvent DAMU, který založil společnost Fronda film, byl asi nejznámější díky své práci na filmech Princezna… (více)

Reklama

Reklama