Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotickým filmům se v Čechách nikdy nedařilo a nezachránila je ani předloha od slavného spisovatele, v tomto případě Vladimíra Párala. Kolísání mezi pornografickou dráždivostí, kriminální zápletkou a ztopornělou studií mravů poznamenává tento příběh o luxusním podniku, který svým hostům nabízí snad cokoli, nač si vzpomenou, více, než je zdrávo.
První část erotické komedie o třech dívkách, které se rozhodnou založit exkluzivní erotický salón pro bohatou klientelu, a pak se pustí do složitých intrik, jejichž výsledek je však zcela nečekaný. Na počátku příběhu se vrací do Prahy z nezdařeného výletu do USA třicátnice Eva Joštová, aby zjistila, že její milenec Patrick Škoda ji vystěhoval ze svého bytu, kde nyní žije se svou třiadvacetiletou sekretářkou Štěpánkou Vranskou. Advokát Ota Lambet nabídne bezradné ženě místo masérky v erotickém salónu. Ta však odmítne. Z psychiatrické léčebny je propuštěna nesmělá katolička Klárka Jágrová, která se nedokázala vyrovnat s rozvodem. Společně se svou kamarádkou Ájou Machovou, majitelkou zprostředkovatelské kanceláře se Eva s Klárkou rozhodnou otevřít luxusní erotický salón nazvaný Playgirls. Aby získaly pro svůj výnosný podnik další peníze, začnou spřádat intriky kolem prodeje činžovního domu bratrů Patricka a Ludvíka Škodových. Jenže ve hře je také záludná Štěpánka, která má zcela jiné plány a jako Patrickova sekretářka a milenka má v ruce všechny trumfy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

Elin odpad!

všechny recenze uživatele

Než jsem viděl tento "skvost", měl jsem tu čest vidět Playgirls 2. Dodnes nechápu, jaká zvrácená síla mě přinutila podívat se i na jedničku. Snad zvědavost¨z toho, co předcházelo filmu, kterému jsem (snad jako prvnímu na ČSFD) udělil hodnocení odpad!. No nemá cenu to nějak protahovat, překvapení se nekonalo, ja nenašel (opět) ani malililinkatý důvod udělit alespoň jednu hvězdičku. Jsou zábavnější způsoby jak utratit hodinu a půl svého času. Třeba rýpáním se rezavým hřebíkem v oku. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Už to začíná. Ta hudba, no tak to těžce naložili. Hned takhle zezačátku. Normálně prdel. Zkuste se odreagovat.. Nějakou četbou třeba.. Začni šlapat, přesně tak! Tak protivný dialogy, to je mistrovský dílo kýče! Vážně unikát, už teď to cejtim. Elektrošoky.. A na pozadí takový elektrický výboje za těma dveřma v pozadí! Hahaha, brutus. A ty dialogy! Tak za tebou asi nebudu chodit Otíku, za nejlepšim pražskym advokátem a kamarádem.. Přesně, tohle je jak vyšitý. A ty nepřesvědčivý výkony, masakr. Přesně v tomhle si libuju. Věřte mi, tohle nemůže bejt jinak než naschvál. Jaj, a to běží teprv sedm minut, a už pěju ódy. Musim polevit, nebo se to sem nevejde. --- POCITY PO DVACETI MINUTÁCH. Ne, ještě furt sem na sedmi. To sem si jenom tak připravil. Chudák prostitutka, tou hudbou mě níčej. A ty dialogy.. Budeš tam šlapat. A já bych se u tebe rovnou předplatil.. Stoka nejbrutálnějšího kalibru. Jedna velká kocovina. Ája, Klárka.. Krávy ze sídláku, ten chlap věděl s jakym charakterem jedná. Afektovaný, předpojatý, ješitný, a nikdy nepřiznaj nízkou úroveň. Nechápu jak ho někdo může mít za blázna. A ty jako katolička bys měla vědět, že základem je rodina, my timhle těm rodinám vlastně pomůžeme. Že zařídíme bordel. A čim se chceš teda živit..? Když ne prostitucí. Přesně, sme v čechách, aspon někdo si to tady uvědomuje. Možná by si to mohli uvědomit i uživatelé. Alespoň chvílema. Nebetyčné šílenství. Největší pánský klub ve střední evropě.. Bláznivý hinduista v nejnevhodnější chvíli.. Močový měchýř Saddáma Huseina.. Naprostá otevřenost.. POCITY PO DVACETI MINUTÁCH, TEĎ UŽ DOOPRAVDY: Film je perfektní. Odporný chrochtavý smích. Příšerná problemistická obyvatelka bytu, která chce opíchat hinduistu.. Záběry ubohosti. Němec s plným kufrem plzně. A přišel pasák se satanictickym znakem u krku (málokdo si všimne okamžitě). Romantická telenovela z ameriky, gangsterka v béčkovym stylu, di do hajzlu. 51 MINUT: Do filmu sem se neuvěřitelně zažral. Pan doktor Jebavý, peňauze, daniel ze slovenska, kolize, všechno šlape jak má. A teď se mi mimochodem povedl dvojsmysl. Jsem genius svého věku. Můžu si dovolit to sem psát protože vím že to nikdo nebude číst. Špína, ubohost a bezvýznamnost všeho. Kurva a kurevník, symboly zla, obrazy hovnem. Bezpředmětné cosi. Strašně sem zvědavej jak to vyvrcholí, vůbec si to nedokážu představit. Óoooo, no a tou romantikou mě úplně zabili, taková idilka a amerika v čechách. Dokonalejší patos stvořit nešel. A F E K T. A F E K T. A F E K T. Hudba. Píča podrazácká. Odjezd. Cigoška diktuje. Režisér vypiloval protivnost gradiálně k maximu, TO TO VÁŽNĚ NIKDO NEOCENÍ? Tento film je úplně první české Pinku, které zůstává nepochopené. Doboha, je to komedie! Ještě je to tam napsaný lidi! ()

Reklama

Chamyl odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film má dle mého názoru jediný přínos, kterým je možnost názorně divákovi ukázat, jak vypadá čistokrevný odpad. Jinak jde o výraz čirého filmařského zoufalství parazitujího na Páralově věhlasu. Omluvou snad může být jenom to, že i většina dalších adaptací tohoto autora nedopadla zrovna valně. Faktem je, že tady to bylo zabité již výběrem představitelky hlavní role (i když důvodům pro její obsazení rozumím) a dále pak i dalšími hereckými esy: Martincová, Kornová, Pomeje, Boura... ()

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Tento amatérsky natočený film si myslím titul najhoršej kinematografickej snímky (minimálne) ČSR plne zaslúži. Počíjanúc maximálne debilnou hudbou, otváracou scénou, strihom, kamerami, scenárom, hercom ktorý má celé temeno hlavy plešaté ale má dlhé vlasy!!! ci boha to bola sila :D Neskutočná kokotina!!! ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem byl nadržený puboš, těšil jsem se na to, myslel jsem, že tam uvidím aspoň nějakou pořádnou erotiku. Kromě několika oplzlých dialogů jsem se však dočkal jen minima prsou a už vůbec žádně tvrdší scény. Co to má bejt, vždyť kvalita příběhu odpovídá těm nejlevnějším německým pornům, přitom tam není nic peprného! Fuj humus! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Exteriéry filmu Playgirls boli natáčané v Prahe. (dyfur)
  • Hlavní dívčí role vytvořily režisérova manželka Simona Chytrová, Kateřina Kornová, někdejší televizní moderátorka a příležitostná herečka Martina Adamcová a Michaela Kuklová. Režisér Olmer později vzpomínal, že měl jisté potíže s obsazením ústředních postav děje. Partičku kamarádek, které si začátkem devadesátých let otevřou veřejný dům, měly původně hrát Markéta Hrubešová, Sabina Laurinová a Kateřina Brožová. Hrubešová sice již dříve divákům velkoryse ukázala části svého půvabného těla například ve snímku Oznamuje se láskám vašim, ale role v hampejzu - to už prý bylo na ni trochu moc. Strhla však s sebou i Laurinovou a Brožovou a režisér musel hledat úplně nové obsazení hlavních rolí... Olmer dal rovněž opětovně hereckou příležitost (po snímku Nahota na prodej) Jiřímu Šolcovi. (Halloween9)

Související novinky

Zemřel herec Jiří Pomeje

Zemřel herec Jiří Pomeje

26.02.2019

Ve věku 54 let zemřel český herec a producent Jiří Pomeje. Příčinou smrti byla rakovina. Absolvent DAMU, který založil společnost Fronda film, byl asi nejznámější díky své práci na filmech Princezna… (více)

Reklama

Reklama