Ideální muž

Ideálny muž

Komedie / Drama

Velká Británie, 1999, 92 min

Nick Hurran

Tohle jsem viděla ještě jako puberťák a musím uznat, že se mi to líbilo, i když jsem ještě přesně nechápala, co se nám film snaží předložit. Jen mě bavila zápletka, že se z holky stane kluk a že se tam řeší věci, co mě v té době zajímaly. Když jsem se na to podívala po letech, přijde mi to celkem trapné a naivně teenagerovské (holka chce, aby ji odpanil Pan Dokonalý), ale tu nostalgii to v sobě má, když si vzpomenu, jak jsem se u toho za mlada smála.(22.6.2011)

• Amgis

Lehce podprůměrný film, který je asi zřejmě určen pro nactileté a ačkoliv já jsem náctiletý tak i tak se mi to moc nelíbilo, nic mě na tomto filmu nezaujalo. Takže ho v hlavě už dlouho mít nebudu a zapomenu.(31.12.2006)

zajimavý nápad je jediný důvod, proč tomu dávám tak moc(22.1.2006)

• soldiersn

Je to lehky prumer mezi klasickymi teen-komediemi. Po zhlednuti nejste tak nastvani a zhrozeni jak by clovek pred spoustenim filmu cekal, nicmene vickrat uz to sledovat nedoporucuji.(29.7.2008)

průměrný film u kterého se občas zasmějete trochu zamyslíte a pak vypnete televizi a usnete. Jména hlavních hrdinů si nepamatujete a pamatovat si je ani nechcete.(11.10.2006)

Nenápadná ale zábavná komedie se sympatickými herci.(10.8.2010)