Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Po pěti stovkách budoucích let, když lidé vládli zemi, opustila náš svět. Lidstvo se muselo uchýlit pod zem a Cleopatra zjistila, že doma je doma. Je tu rok 2525, existují ženy s vůlí vydržet, bojují za zcela nový den, průchod cestou nebude jim zabráněn. Teď nastává rok 2525, tři ženy se snaží naději udržet a zpátky naši zem dobýt, aby se lidstvo mohlo znovuzrodit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Trenz 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mě zaujal už od první chvíle. A protože byl krátký, vždycky jsem byla zklamaná, že už je konec a netrpělivě jsem čekala na další díl. Už od začátku mě zaujaly charaktery hlavních postav, ale úplně nejvíc mě zaujal hlavní záporák Creegan. Vzhledem k tomu, že jsem toho herce viděla hrát jiné role, jiné povahy, musela jsem mu vzdát hold za to, že dokáže zahrát cokoliv. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

28/28 V roce 2000 pomalu končil pečlivě vybudovaný svět seriálů z produkce Renaissance Pictures. Jejich největší hrdina Herkules byl ukončen kratší 6. sérií v roce 1999 a Xena by měla zůstat těhotná sama? Tak to tedy ne. Nastal tedy čas na zajímavý experiment. Xena tehdy nedostala do společného vysílacího bloku dalšího hrdinu ze svého pseudo antického světa, ale Back2Back Action Pack (Společně v akci) dvou půlhodinových seriálů z různých jiných světů. Prvním byla ženská sci-fi z 26. století, druhý byl Jack of All Trades (Všeuměl), historická sranda z roku 1801. Za rok se ukázalo, že Jackovi nebude další řada dopřána, ale Cleopatra 2525 by měla spíš potenciál rozrůst se na hodinové epizody. Stalo se tak na krátkou dobu a nakonec se tedy celek může pochlubit celkem 28 epizodami. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (7)

  • Vicky Pratt hrála v seriálu Xena (od r. 1995) postavu amazonské královny Cyane. V době natáčení Xeny i Cleopatry 2525 byla vdaná za režiséra obou seriálů T. J. Scotta. (NinadeL)

Reklama

Reklama