Reklama

Reklama

Třetí hlídka

(seriál)
USA, (1999–2005), 97 h 10 min (Minutáž: 42–87 min)

Kamera:

Glenn Kershaw

Hudba:

Martin Davich

Hrají:

Coby Bell, Molly Price, Jason Wiles, Skipp Sudduth, Anthony Ruivivar, Kim Raver, Michael Beach, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Tia Texada, Chris Bauer, Nia Long (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(132)

Seriál se odehrává výhradně v ulicích New Yorku. Sledujeme každodenní realitu policistů, záchranářů a hasičů, kteří se snaží, často s nasazením vlastního života, pomáhat ostatním v težkých životních situacích. TŘETÍ HLÍDKA zároveň zobrazuje i jejich osobní život, který je často obtížnější než jejich náročná služba. (worm14)

Diskuze

alicek.cht.

alicek.cht. (hodnocení, recenze)

Dillon: Teď jsem si z ulož.to stáhla všechny série v cz, kvalita některých sérií nic moc, ale dá se na to koukat. Ale našla jsem to jen pod EN názvem. A intubace.... ano... v těch případech, při kterých se v seriálu intubovalo, to bylo na místě. Spíš jsem nechápala, že někdy potřebovali souhlas lékaře a jindy běžně intubovali bez povolení. Ale řeknu vám, že jako zdravotník jsem nad jejich technikou intubování musela hodně přivřít obě oči. :-D Asi se to při natáčení nedalo jinak "udělat". Intubovat zaživa by asi neklaplo. :-D A to nemluvím o jejich ultrableskovém zajištění žilních kanyl... :-D

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

Dillon: Ja mam pocit, ze hlavni problem je, ze na DVD vysly zatim jen prvni dve sezony, navic to davali u nas s dabingem, takze pochybuju ze existuji ceske titulky. Dabovana verze se da ale myslim sehnat bez problemu a prijde mi to docela OK.

Dillon

Dillon (hodnocení, recenze)

Miluju tento seriál, bohužel ale stáhnout více jak první dvě serie nemožné. A když tak v EN, což by bylo super, kdyby existovaly české titulky. Nevíte, kde by se daly sehnat?

podfuk

podfuk (hodnocení, recenze)

By me zajimalo, jestli je bezny intubovat kazdyho druhyho pacienta, to tam byl snad nejcastejsi zakrok zdravotniku, divny....

Reklama

Reklama