Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během soudu s dealerem D'Angelem Barksdalem, který je obviněn z vraždy, hlavní svědkyně změní svou výpověď a výsledkem je, že rozsudek zní: nevinnen. Po soudním řízení jde detektiv McNulty za soudcem Phelanem a poví mu, že podezřívá Barksdaleovu skupinu ze série souvisejících vražd. Soudce kontaktuje McNultyho nadřízené a ti ho za jeho nerozvážnost suspendují. Mezitím se osvobozený D'Angelo vrátí do práce, ale zjišťuje, že byl sesazen na pozici pouhého pouličního dealera. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvodnej časti sa postupne dostávame k tomu, ako po prehranou procese s černochom, ktorého od spravodlivého trestu za vraždu oslobodí falošná výpoveď inej černošky zájde biely detektív z oddelenia vrážd a oznámi mu, ako Westside v Baltimore ovláda černošský gang pod vedením Barksdalea. Tak prokurátor po telefonáte od sudcu rozbehne policajné vyšetrovanie, pri ktorom majú spolupracovať oddelenia vrážd a drog. V úvodnej epizóde sa zoznamujeme s kladnými hrdinami aj zápornými černošskými postavami, a tento pilot je nádherným vyobrazením dokonalého Amerického sna, v ktorom 5 černochov dokope jedného bieleho narkomana k smrti a nádherným vyobrazením amerického geta, aj keď getom je celý tento Štát. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začína to celkom zhusta. Policajná stanica, ulica, súd a prvá vražda. Len tu zatiaľ nie som schopný vysledovať postavy, ktorým budem, snáď, v budúcnosti držať palce. Dominic West na jednej strane barikády a Idris Elba na tej druhej sú tí najcharizmatickejší, ale na ich postavy si skrátka asi treba zvyknúť. Inak je to tu samé fuck, ak seriál pozeráte v originále a keď to počúvate od gangstrov na ulici rovnako, ako od policajtov a nejakých nadriadených na stanici, tak je to trochu ubíjajúce. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Intrigy skvelo vtiahli do zamotaného sveta zločinu a policajnej práce bez pridanej hodnoty. Scenár sa zdá byť prepracovaný, má pointy aj Chekhovs gun záver. "Gotta let him play. This America." ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama