Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Johnny přesvědčuje Bubblese, aby přestal donášet. Cutty lže babičce o tom, že se chce napravit. McNultymu začíná být jasné, že se mu Barksdalea s Bellem dostat nepodaří, a proto raději zaměřuje pozornost na Kintela Williamsona. Colvinova zóna volného obchodu s drogami – nyní přezdívaná Hamsterdam – slaví malé vítězství. Avon Barksdale je propuštěn na svobodu a před branami vězení na něho s otevřenou náručí čeká Stringer Bell. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda, výborné tempo, zmena prostredí, zaujímavé dialógy, McNulty zase práši niekoho nového, ale pozor, ide o dôležitú postavu a toto spojenie môže v budúcnosti priniesť do seriálu nejaký ten konflikt záujmov. Čaká nás návrat z basy po dlhých rokoch a keďže je Stringer (občas, keď zrovna nedá niekoho zo svojich zavraždiť) aj dobrý kamoš. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hamsterdam projekt je extrémní řešení extrémního problému, ale začátek je překvapivě smooth. Avon se vrací domů a jeho brotherhood se Stringerem se tváří as strong as ever, ale neprerostlo už číslo dvě předchozí jedničku? Vydrží mu loajalita? ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama