Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomalu se blíží začátek nového školního roku a čtyři chlapci ze západního Baltimoru - Michael, Namond, Randy a Dukie - tráví poslední dny letních prázdnin v ulicích města. Poté, co se jim nepodaří chytit potenciálně cenného poštovního holuba, Dukieho zmlátí rivalský gang a Randy vymýšlí plán pomsty. Namond pracuje přes léto jako pašerák, jenže na Bodieho rohu se zrovna nic moc neděje. Mezitím Marlo vyřeší problém, který trápí Stringer Bella: jak udržet disciplínu (jinými slovy: popravy bez pozornosti policie). V kanceláři tlačí Freamon se Sydnorem na Pearlmanovou, aby vydala řadu předvolání, zatímco náhrada za Danielse, James Asher, zkoumá plány svého vysněného domu. Blíží se primárky a boj o křeslo starosty vrcholí. Primátor Royce a jeho hlavní soupeř Tommy Carcetti volí zcela opačnou strategii. Zástupce manažera Carcettiho kampaně Norman Wilson se spolu s poradkyní Theresou D'Agostinovou snaží udržet svého kandidáta soustředěného, navzdory všemu, co se kolem děje. Prez se připravuje na novou kariéru v oblasti vysokoškolského vzdělávání a McNulty odmítá povýšení. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná epizóda je asi najzvláštnejšia z celého The Wire, pretože zrazu nevieme, kto bude hlavný antagonista a či Elbu a Grékov dokážu nahradiť pubertálni gangstri, je otázne. Je ale možné, že sa spoza niektorého rohu objaví skutočná osobnosť. Epizóde ale nechýbajú silné scény, už úvodná vás prikuje k fotelke, ďalšia totálne zmrazí a pobavíte sa pri Pryzovom novom zamestnaní. V podstate by som privítal aj sit-com zo školského prostredia, kde by bol on hlavnou postavou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten nakupny uvod tej hiltky tou jednoduchsou dievcinou z ulice nemal chybu. Fachmanka od hardveru. ;) Velmi ma potesil Prez opat v chode, hoci mam obavu, co sa mu vyvrbi, ked bude ucit nespratnikov. A zatial sa nam blizia primatorske volby a zhanaju sa mecenasi. O McNulltyho je velky zaujem v byvalej jednotke, ten je vsak konecne spokojny ako okrskar. Fajna rozbehova cast. Btw. to, ze policia nenachadza tela este neznamena, ze sa "niggas" nelikviduju medzi sebou. Fachmanka by vedela rozpravat. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama