Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Burrell se řídí radou Claye Davise a snaží se zvýšit si reputaci tím, že svému oddělení nařídí, aby zdvojnásobilo počet pouličních zatčení. Toto nařízení však příliš nevyhovuje McNultymu, který se zaměřuje na odhalení pachatele sériového vykrádání kostelů. Později Davis předvede, že dokáže hrát na obou stranách politické mince – učiní Carcettimu nabídku, z níž budou mít oba dlouhodobý přínos. Protože se venku ochladí, zástupci školy zapnou v Prezově třídě topení na plné obrátky a Colvinovi je vysvětleno, že pro některá pravidla neexistují výjimky. Poté, co byl Kevin zadržen, vyslýchán a propuštěn, dostane od Boddieho doporučení, aby se o celém incidentu zmínil Marlovi. Poté, co ho Herc opět nechá ve štychu, se Bubbles rozhodne pomstít s nevědomou pomocí místního reverenda. Namond, zajatý Carverem, stráví noc na okrsku a poté je propuštěn ke Colvinovi domů, kde k překvapení všech prokáže, že se umí chovat jako příkladný host. Donutova poslední projíždka dopadne špatně; Randy ve škole dostane nálepku práskače; Chris vyřeší Michaelův problém. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudak Bubbles, co cast, to sa bojim, ze sa nedozije dalsej. A ten vymlety holohlavec z povodnej jednotky...Myslim, ze vsetky policajne zbory (armada, statne urady...) maju velke percento podobnych... je to smutne. Ten zaver bol riadne hnusny masaker...fuj tvl. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blížime sa do finále štvrtej série a tak trochu mám pocit, že tento nádych by mohol byť kratší, respektíve, že by sa udalosti niektorých dielov dali vtesnať skrátka do menšieho počtu dielov, čoho subjektívnym dôkazom je pre mňa desina. Ale samozrejme sa ide pevne ďalej vo všetkých dejových líniách, rozhodne teda nejde o sklamanie, len také, tak trochu bezvýznamné konštatovanie subjektívneho dojmu. Záverečná hláška je síce čierno-humorne vtipná, ale jej zmysel je skrátka v tom, akú bezvýchodiskovosť celého tohto prostredia predstavuje. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama