Chceli by ste niekedy vrátiť čas o týždeň? Volá sa Frank Parker a robí to bežne. Pracuje na tajnom vládnom projekte, v ktorom sa experimentuje s cestovaním v čase. Keď sa niekedy stane nejaký vážny problém, pošlú ho späť, aby dal veci do poriadku. Problém je, že sa môže vrátiť len o sedem dní. (oficiální text distributora)
Na tomto seriáli som bol závislý. Skvelý sci-fi seriál o cestovaní v čase. Scény v obrovskom stoji času sú až prekvapivo dobré na 90.roky a každá časť je niečím zaujímavá. Škoda že kvalita epizód sa každou sériu zmenšovala. Ale tak je to u väčšiny seriálov.(8.3.2011)
Tajné vládne laboratórium vyvinulo stroj času. Vtip spočíva v obmedzení, že "dozadu" sa dá vrátiť maximálne o - hádate správne :-) - 7 dní. Nie som hnidopich, ani scifista no v každej epizóde sa skrýva maximum časových a iných nelogičností. Na zabitie nudy to však bohato postačí. (28.6.2005)(28.6.2005)
Až na niektoré nelogickosti prvá séria tohto seriálu (podľa mňa) dosahovala kvality Aktov X, ale od druhej (a možno že až od tretej sériej) sa to zmenilo na úplne iný seriál s nehorázne hlúpimi scenármi jednotlivých epizód a už sa na to nedalo pozerať.(13.7.2007)
Nenechajte sa odradit neprejnikmi. Pre SCI-Fi-Action fanusikov je tento serial povinnost. Triky sa celkom daju a pribehy do seba neuveritelne zapadaju. Su navyse vtipne a hlavneho hrdinu Franka Parkere si rychlo oblubite.(8.7.2005)
Prozatím hodnotím jen pilotní díl seriálu. Zde bylo k útoku na Bílý dům použito letadlo daleko dříve, než se tak stalo při útoku na WTC. Amíkům tak zabili nejen prezidenta, ale později také viceprezidenta a navíci i předsedu sněmovny (nebo co to bylo). Proto se rozhodli vytáhnout z cvokhausu bývalého agenta CIA (nebo bůhvíčeho) a poslat ho proti proudu času o týden zpátky, aby trochu pročesal teroristické řady.(26.5.2011)
Myslím, že ako mladého chalana ma tento seriál chytil a pozeral som ho každý štvrtok večer. Napriek tomu, že sa objavili niketoré "nemožné" a hlavne nelogické scény, som to sledoval a celkom sa mi to aj páčilo. Po fakt trápnych rolách LaPagliu bola jehorola v tomto seriáli celkom slušná.(4.5.2008)
Na tomto seriáli som neskutočne závisláčil za mojich mladých liet. Ešte stále mám prvé série na videokazetách v žalostnej kvalite. ;-) Druhýkrát, ako som nedávno zistil, je to ale "koukatelné" len s ozajstným sebazaprením (a nič na tom nezmení ani kvalita obrazu o dve triedy vyššia). Tretia hviezda z nostalgie.(7.3.2010)