Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh z fotbalové „pralesní" ligy Zelená je tráva, fotbal to je hra... A to jak ten „velký" ligový, kde se točí obrovské peníze, tak i fotbal, který žije jen z nadšení vesnických fandů, fotrů, klubových funkcionářů a dalších lidí, kteří jsou pro něj schopni obětovat i svůj osobní život. SK Vrátno je klub, který nedrží nad vodou sponzorské dary, ale srdce a obětavost členů, přátel a fanoušků. Nikdo nechce spadnout do pralesní ligy, ale někdo tam musí. Proto se zápasy neodehrávají jen na hřišti, ale i v hospodě, kde je dohodnutá výhra stejně důležitá jako ta vydřená na hřišti. (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

No jenom proto, že to točil Kachyňa tak se z toho neposeru když to prostě je kravina.

Hanver

Hanver (hodnocení, recenze)

No, že by to bylo zase tak úžasné, jak se tady píše. Komedie to rozhodně moc není, nevím, čemu by se tam měl člověk smát. Žánrově spíše nevyhraněný TV film. Výkony herců také nic moc, žádný zaznamenání hodný jsem neviděl. Co se týká charakteru postav, některé uvěřitelné (J. Hrušinský, Vetchý, Maděrič, Plojhar, Novotný), některé přehrávané až nesmyslně nastavené (Tokoš, Hraběta, Dulava a opravdu špatně herečce padnoucí, přehnaně nábožensky orientovaná fotbalová stařenka Jirásková). Film je spíše, bohužel, spíše nudný, scénář plitký, postavený na pětiminutové scéně příslibu piva za prohru hostujícího týmu, která (jak poučné) stejně k cíli nevede - tuctový příběh, nic zajímavého.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

alanwilder

alanwilder (hodnocení, recenze)

Podle mně je ten film hodně podceňovaný, nejde sice o super dílo, ale oproti všem těm sračkám co běží v televizi, je to výborné.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Mohli vybrat kompars kterej by do toho balonu uměl aspoň trochu kopnout a ne ty dřeváky co tam byli. Ale Ondra jim to ukázal ;)

Kámen

Kámen (hodnocení, recenze)

Jj, zábavy, RTOčko, pivo, fotbálek ... nostalgie = 5*. Jasně, žádný veledílo, ale Kachyňa (můj nej. režisér) a fotbal (můj nej. sport), to snad ani jinak nejde !

Reklama

Reklama