Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte do světa Animatrixu, vizionářské fúze počítačové animace a japonské školy animace, od světově nejuznávanějších tvůrců animovanch filmů. Vychutnejte si snímek, který vznikl před filmem Matrix a dozvíte se o posledních městech lidské rasy, válce mezi stroji a lidmi a o závěrečném úpadku lidstva. Staňte se svědky posledního letu Osirise, který připravil půdu pro film Matrix Reloaded a videohru Enter The Matrix. Doplňte si své povědomí o Matrixu a získejte informace, které jinde nenajdete. Je čas zapojit se... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (321)

ondraok 

všechny recenze uživatele

Film ktery z mytologie matrixu tezi vice nez puvodni Matrix -o jeho pokracovanich ani nemluve. Ohromna skoda, ze do Reloaded ci Revolution nikdo nezakomponoval alespon jeden napad z techto vybornych pribehu. ()

Makak 

všechny recenze uživatele

Musel jsem se na to podívat dvakrát, protože poprvé to bylo na oslavě narozenin a po hodině koukání na obrazovku jsem zjistil že vůbec nevím co vlastně sleduju. Napodruhé už to bylo výrazně lepší, bohužel jsem do té doby viděl pouze první Matrix, takže mi pár souvislostí nejspíš uniklo. Každopádně nápad a zpracování vynikající. ()

krt7236826 

všechny recenze uživatele

animatrix som videl po dlhej dobe, pretože vždy aj ked to išlo v telke som to vypol hned na začiatku lebo ma odradil úvod časti osiris. vtedy som čakal že to bude animovaný matrix ako mi to aj veľa ľudí povedalo a ja som si pod tým predstavoval čínsku napodobeninu matrixu. ale po nejakej dobe keď som blúdil po tejto databáze a našiel som to tu s tak vysokým hodnotením napadlo ma, že by sa to oplatilo pozrieť. Tak prešiel najaký čas a ked som mal chuť si to pozrieť som si to pustil. na konci som si to chcel pustiť znova. Takže žiadny animovaný matrix aby si to niekto zle nevyložil ... animatrix je animovaný príbeh toho čo sa nezmestilo do filmu alebo to tam nebolo riadne opísané... príbeh prvého ako svetový rekord, trinity a jej príbeh, príbeh chlapca ako aj posledný let osirisu sú vsuvky o ktorých sa dalo predtým len diskutovať. Prvá a druhá renesancia je príbeh od začiatku až do vyvrcholenia bojov. pekne animované, zvuk kvalitný, osiris bol skoro ako točený nie animovaný :) proste krása aj pre niekoho kto nevydel matrix. Kto ho vydel veľké plus a ešte tu je ďalšia skupina ľudí... tý čo nad matrixom naozaj uvažovali a pre nich je animatrix lahôdka ktorá sa dá pustiť kedykoľvek a kdekoľvek pričom zážitok bude vždy zaručený ()

kacer4 

všechny recenze uživatele

Myslím, že žáner animovaných filmov vznikol preto, aby sa v ňom zobrazovali myšlienky a efekty, ktoré je ťažšie dať do hraného filmu. A toto je asi prvý animák, ktorý toto spĺňa (možno ešte Wally). Niektoré časti boli vizuálne dokonalé a nahovárajú ma, aby som si zase pozrel pôvodnú trilógiu, aj keď som ju pozeral naposledy pred dvoma týždňami. Niektoré príbehy som asi nepochopil, ako napr. World Record alebo Program, ale to možno preto, lebo nemali veľký súvis s filmom, iba s Matrixom ako takým. Ale celkovo výborné prevedenie mierneho rozšírenia Matrixu. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Ždímání obsáhlého nápadu alias Matrix v jiném hábitu. Určité pasáže jsou sice úchvátné, ale dohromady to nedává smysl. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Příšerná animace, a to i na svůj věk. Matrixu jsem neholdoval ani ve hrané verzi, ale v té animované už je to skutečná šílenost. Už dlouho mě neminulo něco tak velkým obloukem jako právě matrix. ()

Nuwe 

všechny recenze uživatele

Good idea!:-)Animatrix skvelym zpusobem rozsiruje svet Matrixu!Pribehy jsou po scenaristike strance vyborne propracovane!Musim vyzdvihnout 2nd reinassance (1a 2),Program,Posledni let sirise,atd.Moc mi nevyhovuji Worl record a Matriculaded,hlavne zpusobem animace.Super collection!:-)) ()

Imouse 

všechny recenze uživatele

Příběhy se skvělým nápadem a jediné, co je snad ještě dokonalejší, je animace. Druha renesance ve mně evokovala vzpominku na roboty z Metropolisu, kteří byly velice zajimavě ztvárnění. O Poslednim letu Osirise se už nebudu ani rozepisovat:).Toto dílko je ten správný lék, který spláchne pachuť druhé a třetí části trilogie Metrix, kterou zajisté ještě všichni cítíme. ()

Treble 

všechny recenze uživatele

Původní okouzlení prvním Matrixem je pryč a najednou to nemá zdaleka tolik do sebe. Vlastně to nemá nic moc, sem tam záblesk příběhu, sem tam trošku atmosféry a u Osirise dobrá animace. To je, ale asi tak všechno. Zklamání. ()

Werewolf2 

všechny recenze uživatele

Pred shlednutim Reloaded a Revolutions doporucuju se na tohle podivat. Nektere povidky souvisi i s pribehem "ziveho" Matrixu. ()

Yeah(c) 

všechny recenze uživatele

Animatrix považuji za geniální dílo cyberpunkového žánru. Jednotlivé kapitoly jsou dokonale propracované do posledního detailu, přinášející nikoliv pohled do tajů světa matrixu, nýbrž jsou samotným novým světem z něhož Matrix vychází. Matrix trilogie je z pohledu příběhu, pouze desetinový odvar toho co nabízí kapitoly animatrixu. ()

Latec 

všechny recenze uživatele

Určite nie každý z príbehov dosahuje najvyššiu kvalitu, ale z tých slabších si väčšinou každý nájde tak jeden, dva, ktoré sa mu proste nepáčia. To je tak jediná chybička na celom Animatrixe. Tento film je fakt, fakt vydarený kúsok, a ak máte radi Matrix, vidieť ho je povinnosť. Miestami dych berúci dej, hudba, grafické spracovanie viac než nádherné, pritom každá časť vyzerá trochu inak...a všetkému bez jedinej prestávky kraľuje tak silná atmosféra, že to človeka doslovne posadí na zadok. Keby ich len bolo viac... ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Děs!! Prvních 20 min. je skvělá podívaná. Ostatní je brak s často trapnou animací a nehorázně nudným podáním. Vrchol je odporné parazitování na Matrix filmu. Obdivuji ty co se vůbec dodívali na celý film, asi se potřebovali nudit. 1* za ten první kousek. ()

joklik12 

všechny recenze uživatele

krasne sparcovane nadherne nakreslene ale ze by som to potreboval este niekedy vidiet tak to nie ale doporucujem si aspon raz pozriet ()

Antonymi 

všechny recenze uživatele

Vizuálně hezké hračičkaření parazitující na úspěšném universu vytvořeném kolem Matrixu. Nic víc, nic míň. ()

Otan 

všechny recenze uživatele

Já se k tomuto animáku dostal až nyní a zjevně jsem jej odkládal neoprávněně.Viděl jsem na odchodu z jedné návštěvy začátek a nepřipadalo mi nutné to někdy vidět.Až díky recenzím jsem se rozhodl ,že to skouknu.Mám to docela čerstvě,ale přesto jsem docela překvapený.Všechny díly této skládačky jsem úplně nedal,ale celkově mi to pomohlo zejména k hranému Matrixu.Některé díly jsou animačně,dějově i hudebně naprosto úžasné.Budu si to muset ještě pár krát pustit,aby mi to sedlo víc,ale pro mne velice příjemné překvapení.90% ()

Reklama

Reklama