Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte do světa Animatrixu, vizionářské fúze počítačové animace a japonské školy animace, od světově nejuznávanějších tvůrců animovanch filmů. Vychutnejte si snímek, který vznikl před filmem Matrix a dozvíte se o posledních městech lidské rasy, válce mezi stroji a lidmi a o závěrečném úpadku lidstva. Staňte se svědky posledního letu Osirise, který připravil půdu pro film Matrix Reloaded a videohru Enter The Matrix. Doplňte si své povědomí o Matrixu a získejte informace, které jinde nenajdete. Je čas zapojit se... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (321)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Animovaný matrix určitě patří mezi ty lepší extrapuláty, které z Matrixu vzešly. Za podívání stojí, ale nic převratného se zde nekoná. 70%=3+/5 ()

Death 

všechny recenze uživatele

Jako milovnik anime nemuzu jinak. Vsechny pribehy byly velice originalni a vice ci mene doplnuji filmovy Matrix. Vyborny scenar, zpracovani i hudba, co vic si prat? ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

To co jste chtěli vědět o Matrixu. Podívejte se na jedničku a na animatrix a zapomeňte na dobíjení a revoluce... LAST FLIGHT OF OSIRIS 2** - Technicky skvěle zpracovaná akční sekvence z obou světů. SECOND RENAISSANCE I&II 2x5***** Zpracujte takhle učebnice dějepisu a zaručuji na konci školního roku samé jedničky. KID´S STORY 4**** Důkaz toho, že klasická animace má něco do sebe. BEYOND 4**** Že by analogie na policejní stát krotící byť sebemenší kousíčky neoplocených plácků??? DETECTIVE STORY 4**** Inovativní retro animace a tak trochu ustřelený (hehe) konec MATRICULATED 2** Na tripu, pane, na tripu??? ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Ne, nevidím důvod dávat míň jak pět hvězdiček. Tak rozličné a přesto silně související. Největší informační hodnotu má asi Druhá renesance a Poslední let Osirise, ale já miloval všechny, tedy kromě Příjmací zkoušky, kde se mi nelíbila kresba. Z mého pohledu mindf*ck a nejoblíbenější povídka? Nevím, chtěl bych Dětský příběh, ale zároveň Neznámé území a Program. ()

Opsha 

všechny recenze uživatele

Manga mě vždy dostanou, a tyhle patří k nejlepším. Myslím že většina příběhů (nejradši mám Dětský příběh) se dá srovnávat s původním Matrixem. ()

vincent 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, že je to len nejaký ťah ako vytiahnuť peniaze z rodičov detí, pre ktorých bol Animatrix robený. Mýlil som sa. Určite to nie je pre deti a je to vynikajúce. Má to myšlienku a veľmi dobre to pracuje s myšlienkou Matrixu. Niektoré časti sú samostatné, niektoré sa odohrávajú pred, Matrixom, niektoré medzi Reloaded a Revolutions. Vynikajúce je aj formálne spracovanie, kde skoro každá časť vyzerá inak a zároveň zaujímavo (moje obľubená je Kids story). Výborne spracovaný výborný nápad :). ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tohle je absolutní špička! Pokud máš rád Matrix, tak rozhodně rači mrkni na tohle, než-li na ne zrovna kvalitní a důstojný pokračování... Člověk by si řekl, no jo, to zase někoho napadlo jak si vydělat na Matrixu, tak lidem hodíme pod nos nějakou kreslenou ptákovinu a tím, že se to jmenuje Animatrix, tak si mládenci kapsy namastí a prachama zachrastí na děvu povětrnou :o). Nojo, jenomže tenhle kousek celej Matrix nakopává neuvěřitelně dopředu a pořádně hluboko. Tím, že se na něm vystřídá hned několik tvůrců, tak film dostává zajímavý a originální kabát, kterej dostane každýho příznivce Matrixu. Animatrix mám skouknutej už po několikátý a ještě se nestalo, aby mě nechytil. A teď nezbejvá nic jinýho, než se krapet rozepsat o jednotlivých příbězích, let´s do it... ()

Devilian 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měla shrnout - ,,Poslední let Osirise" a obě části ,,Druhé Renesance" si zařadím do své cyberpunkové ,,bible". ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Animatrix alias poviedkový film s obrovskými ambíciami ,ktorý by obstál aj ako zvlášť minifilmy. Nektoré minifilmy boli neprekonateľne dokonalé ako napríklad Druhá Rrenesancia 1,2, . Beyond. Osiris ,Kid's Story. Detective Story ,no zároveň obsahuje aj slabšie diela ,ako program ,prijímacia skúška, svetový rekord... Vo výsledku je film skvelá odpočinková záležitosť, ktorú si užijú hlavne fanúšikovia Matrixu (ako ja) no zároveň poznať filmovú predlohu v tomto prípade nieje treba. Film skvelo kombinuje animáciu s anime ,čo mne osobne sadlo ,no poznám ľudí ,ktorých by to skôr naštvalo (to je vlastne jediná chyba filmu). Vo filme sa stretávame ,ako so starými známymi postavami ,tak aj s úplne novými - čiže skalní fanúšikovia neboli ošidení ani o toto. Nedávno som sa dozvedel ,že sa pripravuje niečo podobné ako Animatrix zo sveta Matrixu ,takže som zvedavý ,čo sa z toho vykľube. Zatiaľ nie som s ani jedným Matrixom vyložene nespokojný. 90% ... (po dlhej dobe som konečne dal Matrixu také vysoké hodnotenie )... ()

Frankie 

všechny recenze uživatele

Fantastické a nezaměnitelné dílo japonských mistrů komponované bratry Wachowskými, které přesvědčí i zklamané skeptyky a pochybovače o vyjímečnosti světa Matrixu. I když každý příběh vychází ze stejné předlohy a má tedy daný svůj neměnný základ, jednotlivý tvůrci pohlíží na tento fascinující svět z odlišného úhlu pohledu a diváka až zarazí, jak poutavé příběhy a zákoutí lze z Matrix-fenoménu vytěžit. ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Nádherné dielko...kus nie len animatorského majstrovstva. Pre nás...matrix fanatikov /domnievam sa, že nie som sám :)) / určite povinné čítanie!!! Každý jeden z príbehov...ma dostal...a to doslova. Pozvoľna a nenútene...doplna a vysvetluje matrix univerzum...! Ak do neho chcete preniknúť...rozhodne odporúčam...tento skvost nevynechať! ()

Borec3 

všechny recenze uživatele

Jak to u kompilátů bývá, místy slabší a místy velmi silný zážitek. Vyčnívá zejména Second renaissance, které je pro mne nesmyslně umístěno už do úvodních pasáží celého setu. Intenzivní až nepříjemně reportážní formou a nezaujatým hlasem jsou nám podávána fakta o pádu lidské civilizace, mnoho záběrů můžete s klidnem zaměnit se současnými masakry (masové hroby, pouliční popravy). Opakem pro mne byla nuda u Detective story. Jinak celkově viděníhodný (pro milovníky Matrixu PRVNÍHO DÍLU povinnost) soubor. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Jako celek úchvatný dílo i s celkem vyrovnanejma dílama. Žádnej špatnej, samý nadprůměrný a některý geniální. Nejvíc se mi líbili tyto: Program, Kid's Story a World Record. Matrix je úžasnej svět. 100% ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Zrejme všetko, čo súvisí s Matrixom je dobré... A pre mňa, ako skalného fanúšika asi aj bude:D Ale myslím, že ak si tieto shoty pozrie aj nezasvätený divák, nebude sklamaný. Obzvlášť tým jedným:) ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Zajímavá varieta kompilací, náhled do různých koutů Matrixu. Second Rennaissance, nejsadističtější animovaný výtvor co jsem kdy viděl, zároveň dost psychadelická jízda (Matriculated a Kids Story) ...nejpříjemnější části mi pak bylo Beyond, nejslabší poté World Record. ()

Reklama

Reklama