Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Weekend at Bernie's II

Komedie / Dobrodružný
USA, 1993, 97 min

Režie: Robert Klane
Hrají: Andrew McCarthy, Jonathan Silverman, Troy Beyer, Barry Bostwick, Steve James, Gary Dourdan, Samantha Phillips, Terry Kiser, Phil Coccioletti

komentáře
galerie
 ve filmotéce

Obsah:

Americká bláznivá komedie. Ani bohatý nebožtík to nemá lehké. Víkend u Bernieho II volně navazuje na úspěch první části. Příběh o ambiciózních pojišťovacích agentech, kteří v souvislosti se zesnulým šéfem Berniem objeví zpronevěru 2 miliónů dolarů. Místo toho, aby byli povýšeni, dostanou výpověď. Peníze také hledají mafiáni - prostřednictvým královny vudu. Aby vzkřísili Bernieho, účastní se náboženských rituálů, při nichž ho oživují hudbou.   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele rsimonyi *****

Pokračování komedie Víkend u Bernieho (1989) navazuje tam kde první film skončil. Tentokrát dva mladí podřízení zesnulého Bernieho chtějí najít na ostrově kufr s Bernieho penězi z pašování drog. Pomoci tajemné kouzelnice se snaží Bernieho oživit a donutit ho aby svůj schovaný kufřík našel. Opět jsou zde staré známé postavy a dvojka je zábavná stejně jako jednička. doufám, že se někdy objeví na DVD.

Hodnocení uživatelů:
Falko ****