Reklama

Reklama

Malcolm v nesnázích

(seriál)
  • USA Malcolm in the Middle
USA, (2000–2006), 54 h 14 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Linwood Boomer

Hrají:

Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield, Erik Per Sullivan, Jane Kaczmarek, Christopher Masterson, Eric Nenninger, Kenneth Mars (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Obsahy(1)

"Malcolm in the Middle" je sága o chlapcovi - géniusovi a jeho nie až tak bystrej rodine. Jeho rodičia mu pôsobia - chtiacť či nechtiacť - hanbu a problémy. Dokážu mu pekne zavariť. Navyše, jeho traja strelení bratia mu taktiež nepomáhajú, práve naopak, lezú mu poriadne na nervy. Seriál ukazuje, ako si mladý tínedžer poradí, veľmi vtipne, s každým typom problémov - od "lásky" až po "ako vysvetliť mame, že to bola nehoda"... (igirazor)

(více)

Recenze (46)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Obdivuju, že si scénáristi dali tu práci a tak dlouho koumali a koumali, až vykoumali tu naprosto bezkonkurenčně nejnesympatičtější famílii jakou jsem kdy viděl - a to myslím včetně toho ksichta co má hlavní roli. Brr... Body se počítají za poměrně originální přístup co do vyprávění, ale když se vám jedna postava vedle druhé fakt bytostně hnusí, těžko být objektivní a docenit vybroušené hlášky, že ano;) Nebo že by fakt nebyly vybroušené a celý seriál stál na tom, že nějaký tydýt má vždycky pauzu na to, aby svůj uhrovitý ksichtík strčil do kamery a zhodnotil, co že mu to zase kdo provedl? Nemám Malcolma rád. Ani Mlékař Dan ho nemá rád. A co je fakt známka kvality - ani Karen nemá Malcolma ráda;) 40% a už ani jeden díl. Nikdy. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Rozjezd slušný, uvidíme, jak dál, jestli nebudu muset hvězdičky ubírat. Některé scénky jsou opravdu luxusní. :-) (Matka rozhořčeně po nálezu ohořelého trika ve WC míse: "Požár? To vážně chcete, abychom s tatínkem museli identifikovat vaše ohořelé mrtvoly podle zubních otisků?" Nejmladší syn vyděšeně: "My půjdeme k zubaři?" :-) ) ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Výborný a vtipný seriál, měl jsem to štěstí zatím vidět jen dva díly a tak doufám, že časem se dostane i na nějakou naší televizi. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Po prvej časti som bol trochu v rozpakoch, potom som sa naladil na správnu nôtu a humor podivnej rodinky mi sedí. Trochu mi pripomínajú rodinu Ala Bundyho, našťastie nekopírujú, ale idú si svojou cestou. Rozprávanie najgeniálnejšieho syna je skvelé, má šmrnc a správnu dávku humoru. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta rodinná bláznivá komedie, kde se většinu času jen řve na děti, máma má výbuchy vzteku, táta to všechno žehlí, děti to všechno i tak vyhrotí a sem tam se pobavíme nebo pousmějeme nad nějakým hezkým momentem. Je to prostě klasika, kterou jsem si nechtěla nechat ujít. Oblíbenou postavu asi nemám, ale pokud bych měla tleskat za roli, vyhrála by to Lois. - "Fate is just what you call it when you don't know the name of the person screwing you over." ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi posledných päť častí ukazujú herecké kreácie Bryana Cranstona v plnej paráde. Jeho tato ma skrátka baví. Na všetko ostatné si postupne zvykám. Zatiaľ musím povedať, že tam ten kultový status akosi nevidím, hoci potenciál to určite má. Príde mi to ako ten typ seriálov, ktoré by som ako malé dieťa žral. V dospelosti mám z toho ale trochu rozpačité pocity. V zásade to ale skúsim kuknúť celé. A len dúfam, že sa to bude postupne zlepšovať. Prvá séria je ale skôr priemerná. Na túto rodinku a všetky perepúte si treba trošku zvykať. Inak Christopher Masterson je dosť zlý herec. 1. séria 50% ()

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Za svého pobytu v Anglii jsem viděl cca 10 dílů a slušně jsem se bavil. Mnohem vtipnější sitcom než většina těch, jaké vysílají u nás. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to rozhodně dá. Viděl jsem první dva díly a celkem mě to bavilo než nudilo. Jen probůh tak děsný dabing jsem teda neslyšel. Hlavně teda jejich tátu dabuje někdo kdo je ve věku Francise nebo ho to vůbec nebaví?! Nu dobře: Seriál o malém geniovi (iq 160) a jeho ztřeštěné rodince. Nechtěl bych mít za mámu jejich mámu. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Zpočátku sem na to kukal jak včela na sršeň, ale když jsem se do toho vklínil víc, chytlo mě to takovým způsobem, že jsem hltal už každý díl. Něco mezi Ženatý se závazky, kutilem timem a chůvou k pohledání! Parádní mix. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Oddechový seriál jedné početné chudší americké rodinky, která má čtyři nezbedné syny, kteří vždy vymýšlí nějaké lumpárny. Pár dílu se hodně povedlo a člověk se u toho i dost zasměje...7/10. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Musim rict, ze jsem byl prijemne prekvapen... Na americke pomery je to velice solidni sitcom, plny vybornych gagu ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to takový klasický stupidní americký rodinný seriál, který se ale všem ostatním vymyká v jedné věci. Tou je humor. Sám jsem byl při sledování překvapen tím, jak je každý díl vtipný a jak moc si dali scénáristé záležet na tom, aby se diváci při u obrazovek bavili. Mrzí mě, že Malcolm není tak známý, protože je lepší, než naprostá většina konkurenčních seriálů. 80% ()

carly 

všechny recenze uživatele

taký trochu iný humor. každý z tej rodiny je švihnutý na inú stranu a to, že nikto nikoho nezabil, to je v podstate zázrak ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (7) - 58. ročník (za rok) 2000 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Frankie Muniz, 59. ročník 2001 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Frankie Muniz, 60. ročník 2002 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Jane Kaczmarek, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Bryan Cranston ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Evidentně se někteří z Vás narodili nadgalaktickým monarchům, nebo jsou součásti dynastie matabaronů. Tak až někdy sundáte z obličeje cvikr společně s předsudky.... uvidíte to co já. Skvělou rodinou komedii, svůj standart si drží hodně dlouho a osobitý humor tu teče proudem. Báječná léta s Bryanem Cranstonem. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s hodnotícími, kteří tomuto seriálu dají málo * z důvodu nesympatičnosti postav mají pravdu, ale pro mě jsou hlavní postavy tak nesympatické, až jsou mi milé, asi jako ten pes, kterej byl tak vošklivej, až byl krásnej. Navíc všichni se chovaj tak krásně ujetě, až mě to překvapuje a řeknu vám milé děti, líbí se mi to víc, než většina nových sitcomů, které nám tu tv vysílá. ()

Reklama

Reklama